anılbaran
Üye
Şebeke ile ilgili bir sorun yok ki hat çekiyor mobil şebeke bağlantısı kuruluyor şuan için bence en önemli günlük kullanıma engel sorun telefon görüşmesidir o da er yada geç çözülecektir. Düzeltilmesini istemek güzel ama bazı şeyler için fedakarlık etmek lazım bu aşamada bağış yapmak önemli.
Bu arada arkadaşlar iki gün bişey yazmayayım konuya sohbet ortamına çeviriyorsunuz gene bir video hazırlamak gerekiyor anlaşılanSize şöyle sixasisli filan bir video hazırlayayım en iyisi kayıt yapacağım makinede hazır gelmişken
Mert arkadaşım, en son çıkan sürüm de ne gibi hatalsr var ?o sürüm ne zaman gelecek jeli bon lu olan yani
o sürüm de neler düzelecek ?
Arama yapma ve kamera sorunu düzeltiebilir bişi mi ?
Geliştirici tamamen sorunsuz hale getirsin ve tün android oyunları sorunsuz açsın ve oyunları cihaz da kasma vb bir durum olmadan oynayalım ben ufak bi destek olmayı düşünürüm o zaman
bu gidişle bizim bebe büyüyünce o kullanır heralde 2.2 froyo bile razıyız artık
Hımmmhaklısın mert
- - - Eklendi - - -
Sorunsuz android istemiyom.Yarım yamalak olmasın yeter. Cihazı alınca yardım yapayım
haklısın mert
- - - Eklendi - - -
Sorunsuz android istemiyom.Yarım yamalak olmasın yeter. Cihazı alınca yardım yapayım
o fiyata n9 için iyi fiyat ama eğer jb yi de destekliyen bir gs2 almak istersen dün mü ne hepsiburada.com'da 1.100 küsürdü öneririm yani
jb ney acaba
Bir turlu cikmadi bende lg optimus 3d ile takas yaptim hakikaten guzel telefib cift cekirdekli 4.3 inc ekran 3d si mukummel
Evet gayet stabilArkadaşlar nitdroid dışı konular için lütfen konuyu kullanmayalım.
Bu arada başka bi konu açılıp paylaşılmıştı ama fırsat olmadığından bir türlü konumda paylaşamamıştım E-yes geçtiğimiz günlerde Jelly Bean'e dair kısa bir video sunmuştu. Şimdi izleme fırsatım oldu güzel görünüyor.
Buradan ulaşabilirsiniz:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
e-yes'in forumunda bu konuyu bulamadım ama, 4.1'i duyurmadı mı acaba orda daha?
Neden Bu kadar kısa çekiyokiHayır sadece fikir verme amaçlı çekmiş, videoyu twitterındada vermedi sessiz sedasız bir paylaşım oldu
Neden Bu kadar kısa çekiyokiAma GS3'e Xda Developers'ın getirdiği Jelly Beandan kesinlikle Daha stabil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?