N9 NitDroid ICS+Jb Alpha Release kurulum+ Alpha #5 Jb video+ Adım Adım kurulum

Sponsorlu Bağlantılar

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
Meseleyi ozelden konusursaniz sevinirim. Zira konum tartisma konusuna donusup kilitlenme riski olusabilir.

pRime.

pRime.

Üye
Sırf bu konuya zarar gelmemesi için ağzımı açmıyorum ama isterseniz özelden merak ettiklerinizi açıklayabilirim.

Mert merak etme ben istemedikçe konuda tartışma çıkmaz. ;)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
Sırf bu konuya zarar gelmemesi için ağzımı açmıyorum ama isterseniz özelden merak ettiklerinizi açıklayabilirim.

Eyvallah Serdar.

• Beğen
cozturk

cozturk

Üye
Şu stephon elop'a suikast düzenlensede nokia şu wp'den vazgeçse :):)..Sonra N10 çıksa 1.2ghz çift çekirdek 1.5gb ram.12 mp kamera 1080p video.Nokia oyun uygulamaya destek versin.Tarayıcıda flash olsun.Daha ne olsun :) :).Bu özelliklere sahip N10 S3'ten daha iyi performans vermezse adım cihat değil.Meego bu sonuçta :):):).
Şaka bir yana mert kardeşim bu nitroid konusunda çok sabırsızlandım.Bir an önce çıksada android'in oyunlarına kavuşsak

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
Şu stephon elop'a suikast düzenlensede nokia şu wp'den vazgeçse :):)..Sonra N10 çıksa 1.2ghz çift çekirdek 1.5gb ram.12 mp kamera 1080p video.Nokia oyun uygulamaya destek versin.Tarayıcıda flash olsun.Daha ne olsun :) :).Bu özelliklere sahip N10 S3'ten daha iyi performans vermezse adım cihat değil.Meego bu sonuçta :):):).
Şaka bir yana mert kardeşim bu nitroid konusunda çok sabırsızlandım.Bir an önce çıksada android'in oyunlarına kavuşsak

Ben günlük takip ediyorum cihat kardeş. Şimdi gene kontrol ettim durum güncellemiş e-yes. Pusulayı filan eklemiş work in progress'e (üzerinde çalışılanlar) pusula içinde uğraşacak anlaşılan.

• Beğen
Tepkiler: cozturk
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Açıklarsan sevinirim hünkarım.Durumun iç yüzünü bilmiyorum.

pRime.

pRime.

Üye
bir de resimler öyle bulanık çıkmış ki cihazın yüzeyi neredeyse hiç belli olmuyor.

avcitalip

avcitalip

Üye
bir de resimler öyle bulanık çıkmış ki cihazın yüzeyi neredeyse hiç belli olmuyor.

resim çekecek telefon bulamadım Serdar,c6-01 i satarken n9 ile çekmiştim ama n9 u satarken neyle çekeceğimi bilemedim babamın arkadaşında bir c6-01 vardı şimdide onunla resim çektim önceki resimler Samsung Wave 733 mü neydi 5MP kamerası vardı onunla çekmiştim onlar bulanıktı yine bunlar iyi,neyse ayrı birşey alacak kişi yeterki istesin ben cihazın video'sunu bile çekerim:oke:

- - - Eklendi - - -

Satıyorsan bizemi satıyorsun cihazı tabii kızarız. Altına yazmadığın konu kalmamış. Ayrı konu açtıysan bekleyeceksin bu kadar basit.

duyurmak amaçlı çünkü kimse 2.el forumuna bakmıyor belki adam tesadüfen görecek neyse doğrusu siz haklısınız yazmamalıydım kusura bakmayın:oke:

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
resim çekecek telefon bulamadım Serdar,c6-01 i satarken n9 ile çekmiştim ama n9 u satarken neyle çekeceğimi bilemedim babamın arkadaşında bir c6-01 vardı şimdide onunla resim çektim önceki resimler Samsung Wave 733 mü neydi 5MP kamerası vardı onunla çekmiştim onlar bulanıktı yine bunlar iyi,neyse ayrı birşey alacak kişi yeterki istesin ben cihazın video'sunu bile çekerim:oke:

- - - Eklendi - - -

duyurmak amaçlı çünkü kimse 2.el forumuna bakmıyor belki adam tesadüfen görecek neyse doğrusu siz haklısınız yazmamalıydım kusura bakmayın:oke:

Hatanı kabul etmek,halk diliyle tükürdüğünü yalamak:ehe, çok erdemli bir davranışdır.

avcitalip

avcitalip

Üye
Hatanı kabul etmek,halk diliyle tükürdüğünü yalamak:ehe, çok erdemli bir davranışdır.

:eheilkten spam olur diye düşünmedim,ilgisi olan birisi görür belki diye düşündüm,zaten cihaz satıldı alıcının onayını bekliyorum:oke:

• Beğen
cozturk

cozturk

Üye
Desene kurtulduk.

• Beğen
Tepkiler: Yönetici___ ve Cihanî Sultan
mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
Tamam arkadaşlar alanada satanada hayırlı olsun bununla ilgili kutlamalar bölümüne konu açarsanız sevinirim :) Zira konumla uzaktan yakından ilgisi yok.

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Tamam arkadaşlar alanada satanada hayırlı olsun bununla ilgili kutlamalar bölümüne konu açarsanız sevinirim :) Zira konumla uzaktan yakından ilgisi yok.

Tamam.Halen Beta yahut Alfa#4 çıkmadı galiba?

mert_1047

mert_1047

Üye
    Konu Sahibi
Tamam.Halen Beta yahut Alfa#4 çıkmadı galiba?

Aceleye gerek yok. Çıkarsa haberdar ederim. Şu sıralar pek video çekemiyorum. Akk dolayısıyla hızım 20'den 1'e düştü. Şu sıralar kurulum için geniş bir anlatım hazırlıyorum. Beta çıktığında sunacağız muhtemel.

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Aceleye gerek yok. Çıkarsa haberdar ederim. Şu sıralar pek video çekemiyorum. Akk dolayısıyla hızım 20'den 1'e düştü. Şu sıralar kurulum için geniş bir anlatım hazırlıyorum. Beta çıktığında sunacağız muhtemel.

Şimdiden teşekkürler,saygılar.

cozturk

cozturk

Üye
kralsın mert kardeş ilk yükleyenlerden olucam :)

Üst Alt