mert kardeşim ne zaman ckıcak bu beta ?
benim kuzenim bakırköy kvk'da tamir elemanlarının şefi.O yüzden benim içinde bir sıkıntı olmaz
Ya o değilde o zaman ben sana bir danışayım cihazım yurtdışından nokia store'dan alındı (Garanti belgesi nokia mağaza faturası hepsi duruyor). Bunu trde garanti çerçevesine almanın yolu varmı? Malum tanıdığın var biliyorsundur. Yada sorabilirsen güzel olur. Şimdiden teşekkürler cihat kardeş. Gerçi 6 ay sonra aldırdığım ülkeye gideceğim ama varsa böyle bir yol yapayım diyorum özelden cevap verebilirsin. Daha önce buna dair şeyler duymuştum o yüzden bir sorayım dedim.
).Senin konuna gelecek olursak...

yok telefonum teleservice garantili ama kuzenim garantisi bitmiş telefonlarımızı bile kaç kere yaptı(inşallah kuzenimi işten atmazlar).Senin konuna gelecek olursak...
Telefonunu yurt içi garantisine alma şansın yok.Senin faturan olmasada garanti belgen olmasada kvk çalışanları veyahutta başka servis elemanları telefonun garantili olup olmadığını anlamak için sistemden senin imei numaranı taratıyorlar.Ve ordan telefonunun yurt dışındanmı gelmiş,garantisi kvk-teleservice mi..... bunların hepsini öğreniyorlar.Yani senin o sistemdeki bilgileri değiştirme şansın yok.
Bir şansın olabilir oda şuanda aklıma geldi.Telefonunun imei numarasını bir şekilde ülke içinde alınmış garantili aynı model telefonun imei'siyle değiştirirsin.Belki bu şekilde yutturma şansın olabilir ama buda ortaya çıkarsa seni içeri atarlar![]()
![]()
![]()
Bu dediğimi daha önce yaptığını söyleyenler oldu yani ondan merak ettim olmadı bende bir sorayım ama pek umutlu değilim önemi yok.bencede yoktur ama belki bir ihtimal bir şekilde değiştiriliyordur.Ama değiştirsen bile adam telefonunun kapağına bi bakıcak başka bir imei numarası orda yazıyo yani durumu her türlü çakarlar.
Sen en iyisi gittiğin yurt dışına çıkacağın zaman görürsün işini
Garantili yapmayı diyorum
İmei değişme işi çin malı cihazlarda vs... oluyor. Samsunglarda oluyor. Nokia'da çok az cihaza fake imei atılabiliyor o konudan haberdarım
.Hayır imeinin kesinlikle yolu yokGarantili yapmayı diyorum
İmei değişme işi çin malı cihazlarda vs... oluyor. Samsunglarda oluyor. Nokia'da çok az cihaza fake imei atılabiliyor o konudan haberdarım
.
Papakudioflu'dan eğer Cihaz Avrupa ülkelerinden birinden alınmışsa 1 yıl garantili olduğunu duymuştum.Bir sor istersen![]()
. Çok farketmiyor avrupadan alınca
. Belgenin üstünde 12 ay garantiden bahsediyor. Nokia shop'u arayıp soracağım bir ara.Cihaz avrupadan alınma değil avrupadan alana kadar trden alırdım zaten orada bazen fiyatlar bizle aynı oluyor. Çok farketmiyor avrupadan alınca
. Belgenin üstünde 12 ay garantiden bahsediyor. Nokia shop'u arayıp soracağım bir ara.
Papakudioflu'dan eğer Cihaz Avrupa ülkelerinden birinden alınmışsa 1 yıl garantili olduğunu duymuştum.Bir sor istersen![]()
.
Neyse bu garanti işini konuşacak olursak sonu gelmez Nokia Shopa danışıp olumlu sonuç alır bununla ilgili ayrı bir konu açarım. İlk defa garantisiz cihaz kullanmıyorum zaten. Problem yok benim için.
Konumuza dönecek olursak Mass Effect 3:İnfiltrator'u deneyip az sonra bir iki resim paylaşmayı düşünüyorum nitdroid'den bişeyler paylaşmayalı baya oldu sonuçta.
Yanlız o değilde hala aşağıda bir kaç konuda n9'a android kuruluyormu? Diyen yurdum insanlarını görüyorum. Nasıl konunun farkında değiller bilemiyorum
Mass effect açıldı oyun rusça çıktı. Dil değişimi için farklı apkye bakacağım şimdi.
Oyunda niyeyse ingilizce yok onun dışında çince,rusça,fransızca diğer diller mevcut.
Söz verdiğim gibi Mass Effect Infiltrator'dan görüntüler :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
N9 harbiden süper cihazmış ya!
. N9 için Nitdroid bir fikirden ortaya çıktı ve gerçeğe döküldü ve daha niceleri 
Açık kaynak ve topluluğun gücünün birleşimi bunları oluşturdu. N9 için Nitdroid bir fikirden ortaya çıktı ve gerçeğe döküldü ve daha niceleri
![]()

Kim tutar N9'uÖyle bazı bloggerların ortaya attığı yalan bootloader kilidi kırma projelerine benzemez nitdroid.![]()
Eğerki Symbian Türkiye'yi kastediyorsan onu oyuna getirdi küçük bir çocuk.Durum bundan ibaret.NITDroid de zaten "Hayaldi,gerçek oldu."