N9 için MeeGo 1.2 güncellemesi yayınlanmaya başladı...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fnldstntn

Üye
    Konu Sahibi
N9 için MeeGo 1.2 güncellemesi yayınlanmaya başladı...
Güncelleme yaklaşık 280 mb...
v1.2 sürümünün kopyala-yapıştır fonksiyonu, görüntülü konuşma özelliği, kamera ve galeri güncellemeleri gibi yenilikleri barındırıyor...

mstf_l

mstf_l

Üye
hayırlı olsun tüm n9kullanıcılarına

nokıa_6220

Üye
Aşağıdaki yeni özellikler ve güncelleme seçeneklerini Nokia N9 için kullanılabilir.
• Arapça dil desteği (sadece 22.2011.44-2 sürümde)
• NFC etiketi okuma
Kilit ekranda • Müzik kontrolleri
Renk filtreleri ile • Fotoğraf ve video çekimi
• Daha Güçlü multitasking
Daha hızlı yazım için • Swype
• Exchange için daha hızlı Mail yalnızca aktif klasör senkronizasyon
Arkadaşlarınızla daha iyi duyabilirsiniz • Gürültü iptal arka plan gürültüsünü azaltır
• Ekranda aşağıya kolayca uygulamaları kapatmak için; varsayılan şimdi
Bu tür şarj ve takvim gibi bekleme ekranı • Yeni bildirimleri,
Işletim sistemi • Çoklu küçük geliştirmeler

MertcaN9

MertcaN9

Üye
İOS benzeri bir bar geliyormuş güncelleme ile. güncelleme yapan arkadaşlar buna bir netlik kazandırıp eğer resim koyarlarsa çok sevinirim o bar beni güncellemeden soğutabilir çünkü telefonun arayüzünün şıklığına zarar verecektir diye düşünüyorum

nokıa_6220

Üye
ben nokia nın kendi sitesinden aldım. orada olduğu gözüküyor. ancakdaha denemedim

frankendream

Üye
durun bir dakika ben şimdi resimleri çekip upload edeceğim. yeni konu açarım muhtemelen. özellikleri biri tam olarak yazabilir mi ona göre ekleyeceğim resimlerini. :)

mh.

mh.

Üye
arkadaşlar güncellemeyi nasıl yukleyeceğiz. birde n9 da pc suit varmı ben bulamadım. n9 linkdiye bir şey var ordada bulamadım. yada navifrimden indiripte phonix ilemi yukleyeli. oda naviye daha turkey düşmemiş. yardımcı olursanız sevinirim.

borno_vali

Üye
Türkiye'de satılan cihazlar için güncelleme ne zaman çıkacak acaba merak ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt