N9 almayı düşünenler.. (Vazgeçtim ki iyi ki de geçmişim)

Sponsorlu Bağlantılar

eRdaL.

eRdaL.

Üye
alıyorlar hasan

Uruloki

Uruloki

Üye
anaa ne dedin fiyat filan ne zaman gelecek türkiyeden bahsediyoruz değil mi birde nerden verdin shop a mı gittin aradın mı netten mi

eRdaL.

eRdaL.

Üye
konya merkez de yim ben nokia shop a uğradım n9 için ön sipariş alıyor musunuz dedim evet dedi ve kayıt oluşturduk başka bisey sormak o an aklima gelmedi

pRime.

pRime.

Üye
konya merkez de yim ben nokia shop a uğradım n9 için ön sipariş alıyor musunuz dedim evet dedi ve kayıt oluşturduk başka bisey sormak o an aklima gelmedi

Ben de gideyim, sorayım bi nokiashop'a

Uruloki

Uruloki

Üye
sor bakalım serdar ne diyecekler ben twitter dan sordum ama cevap yok hala

----------Eklendi @ 14:18:07 ---------- Yazıldı @ 12:49:47 ----------

az önce sakarya arabul nokia shop a sordum daha bir haber yok ama isim filan aldılar bir haber olursa dönücekler

• Beğen
Tepkiler: pRime.
eRdaL.

eRdaL.

Üye
fazla uzun sürmeyecek gibi türkiye'ye gelişi beklenen den yakın zamanda gelebilir

Uruloki

Uruloki

Üye
bakalım hayırlısı diyoruz ama ön sipariş alırlarsa şimdiden ağustos sonu gibi gelir hele 64lük alırsam çok iyi olur

• Beğen

ArMaGeDdOn_87

Üye
umarım ağustos gibi gelir N8 dn vazgeçtim N9 u bklyrm cihaz ve yazılım dehşet bşy ya,linux temelli olması büyük avantaj :) bakalım bekliyoruz :) umarım 16 gb fiyatıda 1200 TL yi geçmez..

• Beğen
mert_1047

mert_1047

Üye
Valla telefonda hafıza bana göre arabada bagaj gibidir ne kadar büyük olursa o kadar dolar 16 yeter diye geçiyor aklımdan zaten 8 likde kartım var. Tabi fiyat olarak arada pek bi uçurum olmazsa neden 64 olmasın:)

• Beğen

headhunTeR71

Üye
Valla telefonda hafıza bana göre arabada bagaj gibidir ne kadar büyük olursa o kadar dolar 16 yeter diye geçiyor aklımdan zaten 8 likde kartım var. Tabi fiyat olarak arada pek bi uçurum olmazsa neden 64 olmasın:)

8lik kartın var ama takamayacaksın onun için sen en iyisi 64 lük al :bye2:

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
Iyi ki vazgecmisim almaktan, bekleyip cikinca uygulama ve oyun yukleyebilmek icin yapacagim android emulatoru kurmak olacakti. Simdi islemci - GPU - Chipset ayni olan bir Android aldim mis gibi, kurdum oyun uygulamalari rahatim :) O kadar beklemektense..

mert_1047

mert_1047

Üye
8lik kartın var ama takamayacaksın onun için sen en iyisi 64 lük al :bye2:

İlk duyurulma anında filan gsmarena da var yazıyordu o yüzden öyle demiştim:S neyse artık 64 lük alırım zaten büyük ihtimal dışarıdan getirteceğim

İlk duyurulduğunda gsmarena da spesifikasyonlarda kart girişi gözüküyordu:S

Datasheette de kart slotu belirtilmemiş yuvaları gösteren bi kaç fotoya baktığımda da yok hayırlısı olsun çok mühim değil aslında o zaman 64 alacağız başka çare yok zaten sırf 8 gb müziğim tutuyor

Gerçi hafıza kararı için henüz erken cihaz bi öıksında bakalım bundada mydocs opt vs... durumlar varsa 64 e iten bi sebep daha olabilir benim için

pRime.

pRime.

Üye
kart slotu yok usta.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
düşünüyorum, ama sadece düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: brksnr
Esendağlı

Esendağlı

Üye
İmkanım olursa bende almayı çok isterdim.işletim sistemi birkere muhteşem donanımda cabası tabii.

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
İmkanım olursa bende almayı çok isterdim.işletim sistemi birkere muhteşem donanımda cabası tabii.

LG telefonumun islemcisi, Gpu ve chipseti N9 la ayni sadece ram 512 ye 1 gb tek fark. Android Quadrant benchmark testinden aldigim 1600, ileride romlar kerneller ile en fazla 2100 falan alir. Samsung galaxy s2 bu testten modsuz 3300 aliyor.. Donanimi o kadar abarttiklari kadar sahane degil yani N9'un

Niye android benchark uzerinden yorum yaptim ? Telefonu alacaklarin ilk yapacagi sey Android kurmak olacagi icin.. (Android uygulama emulatoru de veya)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Yorumun için teşekkürler nonamex, yalnız bu işletim sistemi için bu donanım bence harika.ben sadece ölçü olarak n900 ile kıyaslıyorum.senin cihazında gerçekten çok güzel hayırlı olsun.ama her nedense ben androide vede ios a birtürlü ısınamadım.symbian meego vede wp7 bana herzaman daha cazip gelmiştir.

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
Tabi ki tercihlerinize saygi duyarim, umarim piyasaya cikinca sizi mutlu eden beklentilerinizi karsilayan bir cihaz olur.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
LG telefonumun islemcisi, Gpu ve chipseti N9 la ayni sadece ram 512 ye 1 gb tek fark. Android Quadrant benchmark testinden aldigim 1600, ileride romlar kerneller ile en fazla 2100 falan alir. Samsung galaxy s2 bu testten modsuz 3300 aliyor.. Donanimi o kadar abarttiklari kadar sahane degil yani N9'un

Niye android benchark uzerinden yorum yaptim ? Telefonu alacaklarin ilk yapacagi sey Android kurmak olacagi icin.. (Android uygulama emulatoru de veya)

senin o lg'den farkı sadece ram değil, bootloader yok istediğin sistemi yükleyebiliyorsun, bu muhteşem ayrıntıyı es geçiyorsun ama.

donanım olarak da senin lg'den farkları var (usb otg, fm, nfc vs.)

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
senin o lg'den farkı sadece ram değil, bootloader yok istediğin sistemi yükleyebiliyorsun, bu muhteşem ayrıntıyı es geçiyorsun ama.

donanım olarak da senin lg'den farkları var (usb otg, fm, nfc vs.)

Hocam orda tek farktan kastim benchmarki etkileyen donanimdi yoksa biliyorum otg, fm transmitter fazlasi oldugunu

Android yuklendigini belirtmistim ki eksik kalmis her sistem uyarlanabilir telefona.

• Beğen
Tepkiler: ultrayer6