konya merkez de yim ben nokia shop a uğradım n9 için ön sipariş alıyor musunuz dedim evet dedi ve kayıt oluşturduk başka bisey sormak o an aklima gelmedi
Valla telefonda hafıza bana göre arabada bagaj gibidir ne kadar büyük olursa o kadar dolar 16 yeter diye geçiyor aklımdan zaten 8 likde kartım var. Tabi fiyat olarak arada pek bi uçurum olmazsa neden 64 olmasın![]()

8lik kartın var ama takamayacaksın onun için sen en iyisi 64 lük al![]()
İmkanım olursa bende almayı çok isterdim.işletim sistemi birkere muhteşem donanımda cabası tabii.
LG telefonumun islemcisi, Gpu ve chipseti N9 la ayni sadece ram 512 ye 1 gb tek fark. Android Quadrant benchmark testinden aldigim 1600, ileride romlar kerneller ile en fazla 2100 falan alir. Samsung galaxy s2 bu testten modsuz 3300 aliyor.. Donanimi o kadar abarttiklari kadar sahane degil yani N9'un
Niye android benchark uzerinden yorum yaptim ? Telefonu alacaklarin ilk yapacagi sey Android kurmak olacagi icin.. (Android uygulama emulatoru de veya)
senin o lg'den farkı sadece ram değil, bootloader yok istediğin sistemi yükleyebiliyorsun, bu muhteşem ayrıntıyı es geçiyorsun ama.
donanım olarak da senin lg'den farkları var (usb otg, fm, nfc vs.)