fingerback5
Üye
Kaldığı yerde mi durduruyor yoksa video yu en baştan mi yüklüyor?
dostum bak n9'u android kullanmak için alacaksan alma. yanlış yaparsın. n9 meego ile kullanmak için yapıldı. en güzel çalıştığı sistem de meegodur. androidi bu kadar merak ediyorsan aynı fiyat aralığında bir sürü android cihazı mevcut onlara bakmanı tavsiye ederim.
N9 aliyosan android hayalin olmasin onu yaz aklina. En son arama kamera hiçbirşey cslismiyodu
bence N9 IYI KARDEŞIM ÜMIT EDIYORUM KI ILERDE ANDROID DAHA IYI PORTLANCAK
Bazı arkadaşlar multitaskı fazla abartmış.Evet androidde her uygulamada olmasa da multitask var.
Arkaplanda indirme (bu 2.2.1 froyo sürümünden beri var)
Uygulamanın arkaplanda çalışması (ics+)
UYGULAMALAR GERI YUKLEME YAPMIYOR (hc+)
Youtube konusuna gelirsek uygulama arkaplanda yükleme yapamıyor bu uygulamanın sorunu androidin değil.Tarayıcıdan yada tubemate gibi farklı bir youtubr programı ile açın dediğimi anlarsınız.
Videolu olarak bile kanıtlayabilirim bunları.
Gelsin abi sopam hazır geri yollarım[ENGİN];6222347' Alıntı:Taş geliyor gibi Ali
Benim sözüm fazlasıyla abartanlaraydı.Yok arkaplanda indirme yapamıyor yok youtube kapanıyor vsvs.Bunlar geçeli yıllar oldu.Bilgilerinizi güncellemeniz lazım.Eski kalmış
yahu anlatmak istedigim arkaplandaki uygulamayi etkin bir sekilde kullanmak multitask dedigim budur. engin abinin de anlatmak istedigi buydu sanirim. biz N9 kullanicilari olarak diger sistemlerdeki multitask olayini multitask'dan saymiyoruz olay bu
N9'a bu güne kadar multitask konusunda laf attığımı hatırlamıyorum.[ENGİN];6222432' Alıntı:Olabilir bişey demedik AliAma şunu kabul et n9'da ki multitask hiçbir telefonda yok en son sürümler ve cihazlar dahil kabul etmede göreyim hadi
Atanı
N9'a bu güne kadar multitask konusunda laf attığımı hatırlamıyorum.
Android de aynı uygulamayı birden fazla kere çalıştırabilirsin.
symbian, ios ve hatta android'de de var ama isim olarak var demek dogru olur. hangisinde ayni isleme 2 farkli gorev verebiliyorsun ki? hangisinde misal tarayiciyici 2 defa calistirabiliyorsun ki? 2 sekme acmak farkli 2 defa calistirmak farkli seyler.
Android de aynı uygulamayı birden fazla kere çalıştırabilirsin.
+ olarak Multiwindow var
nexus serisinden bişey al hem ubuntu anroid firefox belki tizen kullanırsınArkadaşlar n9 almamdaki sebep farklılık tasarım ram onun haricinde android kullanmak değil amacım ama varsa kullanırız neden kullanmayalım Harmattan daki eksiklikleri androidten karşılarım Tek Amaç Bu Yoksa Gider Lumia Alırım 1 Ay sonra sıkılır 2.el olarak satarım ama n9 da öyle değil devamlı farklı sistemler var uğraşacağın seyler var her gün farklı bir işletim sistemi
Öneri olarak ?nexus serisinden bişey al hem ubuntu anroid firefox belki tizen kullanırsın
Fiyat Çok kalıngalaxy nexus var misal. cift cekirdek islemci, 1 gb ram
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?