lolaman Üye Rich4arD' Alıntı: Hahaha Genişletmek için tıkla ... Öyle deme sen temiz telefon ekranında jelatin bile duruyo öyle yani
Rich4arD' Alıntı: Hahaha Genişletmek için tıkla ... Öyle deme sen temiz telefon ekranında jelatin bile duruyo öyle yani
.eRCaN. Üye lolaman' Alıntı: Olabilir benim 3310 kalmış makinede makine bitmişmi bakcaktım bi baktım 3310'um makinede dönüyor bıraktım bende telefonu orda makine bittiginde açtım aldım telefon gıcır oldu mis gibi vernel kokuyo Genişletmek için tıkla ... Servise versen bu kadar temizleyemezdi diyorsun yani.
lolaman' Alıntı: Olabilir benim 3310 kalmış makinede makine bitmişmi bakcaktım bi baktım 3310'um makinede dönüyor bıraktım bende telefonu orda makine bittiginde açtım aldım telefon gıcır oldu mis gibi vernel kokuyo Genişletmek için tıkla ... Servise versen bu kadar temizleyemezdi diyorsun yani.
lolaman Üye Tabi yani tuş arasında sıkışmış tozlar hoparlör yeri falan acayip temiz sıfır diye satarım kutusu olsa
Tabi yani tuş arasında sıkışmış tozlar hoparlör yeri falan acayip temiz sıfır diye satarım kutusu olsa
Rich4arD Üye Konu Sahibi lolaman' Alıntı: Öyle deme sen temiz telefon ekranında jelatin bile duruyo öyle yani Genişletmek için tıkla ... .eRCaN.' Alıntı: Servise versen bu kadar temizleyemezdi diyorsun yani. Genişletmek için tıkla ... lolaman' Alıntı: Tabi yani tuş arasında sıkışmış tozlar hoparlör yeri falan acayip temiz sıfır diye satarım kutusu olsa Genişletmek için tıkla ... Yerinde olsaydım hiç beklemezdim
lolaman' Alıntı: Öyle deme sen temiz telefon ekranında jelatin bile duruyo öyle yani Genişletmek için tıkla ... .eRCaN.' Alıntı: Servise versen bu kadar temizleyemezdi diyorsun yani. Genişletmek için tıkla ... lolaman' Alıntı: Tabi yani tuş arasında sıkışmış tozlar hoparlör yeri falan acayip temiz sıfır diye satarım kutusu olsa Genişletmek için tıkla ... Yerinde olsaydım hiç beklemezdim
Rich4arD Üye Konu Sahibi lolaman' Alıntı: Yok be ben seviyorum satmam bunu takas ederim GalaxySII ile Genişletmek için tıkla ... Gel ben ediyim takas :P
lolaman' Alıntı: Yok be ben seviyorum satmam bunu takas ederim GalaxySII ile Genişletmek için tıkla ... Gel ben ediyim takas :P
Pikkaccu Üye Cezzbedici2' Alıntı: ulan richi tabi hatunları kesmekten n8 i düşünen kim al sana mutlu son Genişletmek için tıkla ... Lan adam zaten dertli
Cezzbedici2' Alıntı: ulan richi tabi hatunları kesmekten n8 i düşünen kim al sana mutlu son Genişletmek için tıkla ... Lan adam zaten dertli