N8'im havuz keyfi yaptı beyler :]

Uruloki

Üye

Muhammed acıdım sana ya hem yapamamışlarda telefonda 3310

Tepkiler: Rich4arD

nonamex

Üye
Ben su teması yaşayan elektronik aletlerden pek hayır geldiğini görmedim açıkçası, tamir olduktan 1-2 ay sonra başka bir parçası gidiyor, onu yaptırıyorsun bir başka parçası sorun çıkartıyor falan..

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi

Muhammed acıdım sana ya hem yapamamışlarda telefonda 3310
Sağol sağol da 3310 değil onu öyle 3310 Express Music yazdım
3 Aydır eski 5610 Express Music telefonumu kullanıyorum. Pazartesi veya Salı günü Galaxy S II elimde olucak inşallah )

Aynen o şekilde kardeş.

Bu arada konunun kapatılması iyi olur. Artık N8'den eser kalmadı ben de

belliydi zaten hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan ama Symbian3 ü ve bizi unutma burdaki acı tatlı anıları

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
belliydi zaten hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan ama Symbian3 ü ve bizi unutma burdaki acı tatlı anıları
Çok sağol abicim ) Unutmam abicm niye unutiyim Zaten 2 arkadaşımın N8'i var yani onlar sayesinde az buçuk ta olsa takılmaya devam edicem Symbian'a )

çünkü şurda bi sen bi pRime bi Uruloki varsınız kimimiz varki başka
ben seni asla unutmam ara ara yazarım canım kardeşcanım

<zxc

Üye
richard n8 i satsana bana herşeyini , parça parça yada sadece anakart lütfen satallah rızası için

tuhera

Üye
Bu hikayenin sonu ne oldu acaba?
Cihaz tamir olabildi mi ?telefoncu da

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
Hikayenin sonu mutlu bitmedi ne yazıkki O telefon artık çöp'lük bi telefon oldu.. Olan oldu. Giden gitti Galaxy S II kullanıyorum şu anda.
Konu kilitlenebilir

o kadar hatunun içinde allahtan sen düşmemişin

mxxl

Üye
Allah Allah ben telefonu bulaşık makinesinde yıkadım 65 C de bir gün suyun içinde beklemesine rağmen tek sorunlu kısmı kamerası kaldı
eskisi gibi çalışıyor
bi suya girip çıkmayla nasıl öldü seninki anlamadım

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
Herhalde şaka yapıyorsundur?

lolaman

Üye

Herhalde şaka yapıyorsundur?
Olabilir benim 3310 kalmış makinede makine bitmişmi bakcaktım bi baktım 3310'um makinede dönüyor bıraktım bende telefonu orda makine bittiginde açtım aldım telefon gıcır oldu mis gibi vernel kokuyo

Tepkiler: Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
Olabilir benim 3310 kalmış makinede makine bitmişmi bakcaktım bi baktım 3310'um makinede dönüyor bıraktım bende telefonu orda makine bittiginde açtım aldım telefon gıcır oldu mis gibi vernel kokuyo
Hahaha