N8i tüplü tvye bağlama yardım..

Sponsorlu Bağlantılar

melgklay

melgklay

Üye
    Konu Sahibi
N8i tüplü tvye bağlama yardım..
Ya arkadaşlar bi yardım edin olmadı ya.. Bir ucu 3.5 mm diğer ucu 3 renk olan kablodan aldım, tv scart girişli olduğu için bide o küçük dönüştürücüden aldım taktım bağladım ama olmuyor.. Video açıyorum telefonda görüntü yok, ses yok, tvden ses geliyor ama görüntü yok,. Aldığım yerde denedim ordada aynısı olmuştu.. Bilmediğim yada atladığım biryermi var? Bilen deneyen varsa bir yardım lütfen

Uruloki

Uruloki

Üye
ayarlardan telefonu seç ordan aksesuarları ordanda tv yi seç orada tv ekran boyutu var büyük ihtimal geniş ekran oraya tıkla normal olucak birde öyle dene

mahir_tanir

mahir_tanir

Üye
ayarlar telefon donanim tv cikisnin uzerine uzunca bas varsayilan yap tamamdir kardesim..

melgklay

melgklay

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ikisinide yaptım olmadı.. :(

apobaba1234

apobaba1234

Üye
yeni tv al :D belki ara dönüştürücü sorun yapmıştır çünkü dediğin kablodan c7 de direk bağlıyorum bi sıkıntı yok

efe_24

Üye
tv çıkışını var sayılan yaptıktan sonra telefonu kapatıp açmayı denedinmi hiç?

esatgelmedi

Üye
arkadaşlar bende denedim görüntü geliyor ama siyah ekran titremesi şekilnde yapan arkadaşlar detaylı bir şekilde anlatırsa çok memnun olurum. kablodan ya da tv den kaynaklanabilir mi acaba?

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
benimde telefonda video karanlık görünüyor televizyonda filmi görüyorum ses tvden gayet güzel izliyorum bende dediğin gibi bağlıyorum bir ucu jak diğer ucu 3 renk birde onları hama scart dönüştürüce bağlıyıp televizyona takıyorum problem yok arkadaşların dediği ayarlarıda denediysen eğer farklı özelliklerde filmlerle dene bide yine olmazsa farklı kabloyla dene birinden birinde olması lazım

maste

Üye
orijinal nokia tv kablosu olmadan çalıştırmaz

mc_mfi

Üye
yeni tv al :D belki ara dönüştürücü sorun yapmıştır çünkü dediğin kablodan c7 de direk bağlıyorum bi sıkıntı yok
katılıyorum

ya ama tv de oyun oynamak gibisi yok helede pes vve shift

atmaca508

atmaca508

Üye
bende yapamamıştım arkadaşlar beko normal televizyona bağladım orjinal kablo değil benimki ama sonunda başardım telefonu açıp kapamana gerek yok sadece kabloyu telefona bağla ardından jaktaki uçları kırmızı beyaz ve sarıları tek tek yer değiştir görüntü gelene kadar jaktaki renklerle kablodaki renklerin aynısı olmuycak ben öyle düzeltim sayğılar yardımcı olabildiysem

esatgelmedi

Üye
bende yapamamıştım arkadaşlar beko normal televizyona bağladım orjinal kablo değil benimki ama sonunda başardım telefonu açıp kapamana gerek yok sadece kabloyu telefona bağla ardından jaktaki uçları kırmızı beyaz ve sarıları tek tek yer değiştir görüntü gelene kadar jaktaki renklerle kablodaki renklerin aynısı olmuycak ben öyle düzeltim sayğılar yardımcı olabildiysem

açıklama için teşekkürler. eve gidince deneyeceğim eğer olursa süper olacak. benim gibi lcd ya da plasma tv olmayanlar için harika bir çözüm olur.

canerer

Üye
bende LCD var şimdi ben kutudan çıkan kabloyu tele , usb kısmınıda TV ye bağlasam görüntü alabilirmiyim yoksa benimde bu yukarda yazılan kablodan almam gerekirmi..
Mobil tv yi Lcd ye aktarmak istiyorum
yukarda yazdığım şekilde çektiğim videoları televizyonumda izledim ama mobil tv yi denemedim

SilentOne

SilentOne

Üye
n8 ise hdmı ı baqla oaradan hdmı kablosu al altın kaplama olsunozmn görüntü dehşet oluyor ttmmdır işte

canerer

Üye
benim tel c6 benzer olduğundan buraya yazdım görüntü almak için ekrandan telefonda hangi ayarları yapıyosunauz

Emre-45

Emre-45

Üye
Ben dedikleri gibi yaptım arkadasların ve oldu. Arkadasım scart dönusturucunun ustundeku yazıya bak in mi out mu diye. Bendeki out daymış onu in yaptım kabloyu cıkarıp taktım oldu.

najanaja

najanaja

Üye
Benim N82 nin içinden çıkan tv bağlantı kablosu wardı ben onlan bağlıyom bi ucu jag diğer ucu sarı kırmızı beyaz ama görüntü kalitesi iyi deil oyunlar olsun fotolar olsun telin kendi ekranında bile daha canlı hepsi pırıl pırıl. illaki HD istiyo bu meret. Sırada o war onuda alacam inşallah.

trii

trii

Üye
Ne alinmasi gerekiyor tuplu tv icin biri soyleyebilir mi?

trii

trii

Üye
tesekkurler denicem.

Üst Alt