sen yok artık de ozaman
seni aşşağılamadan ki senin bana karşı beni tanımadan ve sahip olduğum bilgiyi bilmeden yaptığın gibi sivri zekanın anlayacağı şekilde anlatayım ozaman sana;
1. si n8 broadcom bcm2727 model gpu yongaya sahiptir bu yonga 30 milyon poligon çizmektedir
wave ise aşşagıdaki linkten bakıp öğrenirsin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ingilizcen yoksa yardım ederim , en iyiden kötüye doğru sıralanıyor,n8 in gpu performansı psp ye eşdeğerdir neredeyse ! çünkü ikiside gpu olarak 32 milyon destekler işlemci çok yormadan eğer işlemci devreye girer 90 milyonu wave görür ama oyun performansında en etken unsur gpu nun kendi göstereceği performansdır bu yüzden kendiliğinden ram e sahip broadcom yonganın performansı o linkdede görebileceğin gibi wavedeki power sgx den daha iyidir.
2. si sen 1080 p yi unut arkadaşım boşuna üzme kendini milleti yazıp güldürme senin bizim aramızda 'sinekkuşu' tabir ettiğimiz 45nm üretimli cortex patentli işlemciye istediğin kadar güvenebilirsin hatta 1080p oynatıp video çekebiliceğini bile hayal edebilirsin serbestsin ama gelipde bize akıl verme en azından gülünç olma , yabancı bir forumda kendini deneyebiirsin bu noktada yaz cortex a 1080p oynatabilirmi diye bir bak bakalım kaç kahkahalı yorum gelecek sana çünkü çift çekşirdek lazım yada nvidia gibi çok çok güçlü gpu gerekmekte hayalden kurtul
3 sen anubisin avukatımısın? BİZ ANUBİSİN NEREDE OTURDUĞUNU SORDUKMU? UMRUMUZDAMI ANUBİS DENEN KİŞİNİN NE KULLANDIĞI YADA KULLANAMADIĞIMI DESEM ?
4.ayıbı sizden öğrenecek değilim size sormadımda ? siz kendiniz hitap etmeyi anibüs denen arkadaşınızla öğrenirseniz daha sağlıklı olur bence..
5.wave ne n8 sahibi olması onu bilgi sahibi etmez şurada dolby digital destekleyen n8 e eminimki daha dolbydigital ses bulupta atamamıştır bile. wave sıktı siziki bizim bölüme sardınız heralde