Anußis
Üye
-
Konu Sahibi
-
wave 1080p destekliyor ama samsungun bu desteği vereceğini pek sanmıyorum.
maalesef n8 sin böyle bir şansı yok.
Teknik olarak tam bir bilgim yok ancak bana N8 1080p video çekebilir gibi geliyor. Kamera donanımı zaten o görüntüyü alabilir, işlemcisi de gpu'suyla beraber görüntüyü işleyebilir bence. Gerekirse kasar biraz ama işler.
Yalnız işleme yeteneği olsa bile, daha 720p'de 30fps desteğini bile vermeyen Nokia'dan 1080p desteği beklemek hayalcilik olur.
İşlemci deyince aklıma geldi, nokia güncellemelerle batarya ömrünü uzattığını iddia ediyor. Gerçekten yapabiliyorsa şu şarj için kısılmış cpu'daki kısıtlamayı kaldırsa da 800mhz olsa cpu, PR 3.0 ile gelecek yeni arayüz ile beraber şık, güzel efektlere sahip ve daha stabil bir sisteme sahip olsak hoş olmaz mı?
En basitinden, yatay ekran geçişlerinin yavaşlığı, fotoğraflarda zoom yaparken netlemeyi yarım saat bekleme ve tarayıcının kasıntılarını gördükçe sitemimize stabil diyesim gelmiyor açıkçası.
Sanmam, donanımı çok yormak istemiyor Nokia... Hani arabalarda da olur ya; Motor zarar görmesin diye 140 değil 120 yaparlar en fazla; o misal..
siz onu diyonuzda hacılar bi adam işlemciyi 780mhz gpuyu ise 440mhz hızına çıkardı yoluda belli ama kesinlikle önerilmiyor bu arada
@franzliszt, doğru olabilir, 720p de yetiyor bana dizi bile çekiyor adamlar bu telefonlabakalım dedikleri gibi wave için 1080p desteği gelecek mi.
--------------- Ekleme ---------------
Neyse en azından PR 2.0 ile biraz daha stabilleşir umarım.
--------------- Ekleme ---------------
N8'in işlemcisi zaten yukarıda da belirttiğim gibi 800mhz, batarya tasarrufu için 680mhz'e düşürülmüş.
nediyolar ower bişi yapıyolarya
siz onu diyonuzda hacılar bi adam işlemciyi 780mhz gpuyu ise 440mhz hızına çıkardı yoluda belli ama kesinlikle önerilmiyor bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?