İmzamı atarım bunaSymbian belle olan bi n8 Bütün androidlerle rahat rahat kapışır ahada buraya yazıyorummultimedia özellikleri n8 i diğer telefonlardan ayırıyor

2012'yi bulmaz umarım gelmesiarkadaslar ii hos anlatıyosunuz belleyi de bnmde canım cekiyo yanismdi bi de belleyi bekle 2014'e geilr artkkk
![]()

gerekli uygulamalar olduğu için fazlasını aramıyorum. oyun içinse forumdakiler fazlasıyla yeterli 20-30 tane oyun kurup kaçını aynı anda oynuyoruz ki?gerçekten belle ile yarışabilir. İki gündür karşılaştırıyorum. Sistem olarak daha güzel yanlarını gördüm ama oyun uygulama desteği biraz sıkıntı ama ben çok nadir oynuyorum sıkıntı yok![]()

2012'yi bulmaz umarım gelmesi
----------Eklendi @ 21:28:28 ---------- Yazıldı @ 21:26:54 ----------
gerekli uygulamalar olduğu için fazlasını aramıyorum. oyun içinse forumdakiler fazlasıyla yeterli 20-30 tane oyun kurup kaçını aynı anda oynuyoruz ki?![]()
Aynen katılıyorum kardes.. Ben bir yıldan fazladır n8 kullanıyorum.. İlk cıktıgı zamanlarda almıstım... Butun guncellemeleri gordum ve suan telimde belle yuklu.. Guncelleme icin birsey solemek gerekirse ; ben hayatımda bu belle guncellemesi kadar genis caplı bir guncelleme gormedim! Telefon baska bir telefona donustu resmenSymbian belle ile symbian^3 680mhz'de android kadar hızlı olacak ve daha arayüzde gpu kullanamayan androidden daha akıcı olacak.
----------Eklendi @ 14:44:25 ---------- Yazıldı @ 14:43:11 ----------
Flashlite 4 flash 10 kadar kullanışlı.
sonra kendisine mobilden girdigimi soyleyince cok sasırdı ve hemen tel modelimi sordu... Bende gururla Nokia N8 dedim
arkadaslar lutfen nokia ve symbianı yabana atmayın... Yıllardır isimizi goruyor ve o kadarda bahsettiginiz kadar kotu degil. Ve unutmayın symbian varken; etrafta baska kimse yoktu ne andro nede iso 
hocam benm navigasyonda konumumu çok zor buluyor bu bi arızamıdır senn bu yorumunu gördümde cevabını bulamadğm bi soru bu ne zamandır?Su an N8 alternatifi yok. FM transmitteri olan, HDMI cikis veren, kamera performansi N8 kadar iyi olan, Navigasyonu uzmeyen, sarj suresi tatminkar olan, DLNA'si olan ve aklima gelmeyen bir cok ozellik ile N8'i donanim olarak yakalayan bir telefon cikmadi.
yaw yok ekran kartı su ramı bu işlemcisi bu arkadaslar 2011 ve 2012 yılında cıkmış hangı akıllı telefon hangi işinizi görmedi ? tabıkı farklar olacak bırı NOKİA bırı samsung dıgerı ı phone.. bellı baslı farkları olucakkı rekabet olsun. nokia nıe yıllardır kullandıgı ısletım sıstemını degıssınkı symbıan gozunu sewıym sis uygulamalarını ıstedıgın yerden ındır çaaat dıye kur ) ı phon yada samsungda magazasının dısında oyun yada program nasıl yuklenır bılmıyorm ama bence NOKİA kolaylıkdır rahatlıktır
10. sayfaya kadar okudum sankı ınsanlar telefondan degıl laptop ozellıklerınden bahsedıyolar yanı dalmışım gıtmışım gozumun onune telefonlar degıl laptoplar gelıyoryaw yok ekran kartı su ramı bu işlemcisi bu arkadaslar 2011 ve 2012 yılında cıkmış hangı akıllı telefon hangi işinizi görmedi ? tabıkı farklar olacak bırı NOKİA bırı samsung dıgerı ı phone.. bellı baslı farkları olucakkı rekabet olsun. nokia nıe yıllardır kullandıgı ısletım sıstemını degıssınkı symbıan gozunu sewıym sis uygulamalarını ıstedıgın yerden ındır çaaat dıye kur ) ı phon yada samsungda magazasının dısında oyun yada program nasıl yuklenır bılmıyorm ama bence NOKİA kolaylıkdır rahatlıktır