tavbiy
Üye
hızı?
symbianın hızı yerlerde sürünüyor...
ayrıca androidde hdr çekim yapabiliyorsun n8 de bu varmı? veya programı varmı?
var.....
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hızı?
symbianın hızı yerlerde sürünüyor...
ayrıca androidde hdr çekim yapabiliyorsun n8 de bu varmı? veya programı varmı?
XER01 nonamexmi![]()
ulan bende diyorum bi fandroid çi daha çıktı, nonamex'miş 
gülmeden edemedim kusura bakmayın. Android'i savunan arkadaşlar şunu okusun. Eğer büyük ve kaliteli lensli (+10mp) xenon flashli kamera, usb otg, çok iyi kulaklık ses çıkışı olan, hdmi, fm transitter ve çok şık ve kaliteli kasası olan yere düşünce yeri kıran bir android telefon çıkarsa, herkes bir gün android'in büyüklüğünü kabullenecek. Ancak görüyoruzki öyle birşey yok piyasada. N8 kendi kulvarında yarışıyor bana kalırsa, android'in artıları başka n8 in artıları başka ve benim için en iyi telefon oldu belle ile birlikte. (Tek eksiği web tarayıcıydı oda kalktı belle ile)
,Su an N8 alternatifi yok. FM transmitteri olan, HDMI cikis veren, kamera performansi N8 kadar iyi olan, Navigasyonu uzmeyen, sarj suresi tatminkar olan, DLNA'si olan ve aklima gelmeyen bir cok ozellik ile N8'i donanim olarak yakalayan bir telefon cikmadi.

Açın gözünüzüü...Neymiş yavaşmış neymiş hızı yerlerde sürünüyormuş pehh.. Bırakın şu takıntıları artık ya O abarttığınız hıza erişmediği halde nokia karşısında duramıyorsunuz bence bu durumda halinize şükredin yavaşsa yavaş 1400 lira I phone 4 al tak çalıştır olmadan kullan ona laf yok ama 1100 lira N8 aldığın zaman kimse yavaş olmasını istemezmiş bırakkkkAçın gözünüzüü...

ideos x5 bile Symbian^3 den daha hızlı
nokia symbianı bırakmadıkçada hep böyle devam edecek
eskiden symbian diyordun şimdi androidci oldun
tartışma yaratmasın bu söylediklerim şaka olarak diyorum 
Bak x5 n8den hızlı olabilir ama unutma 12mp hdmi girişi vs vs. birçok özellikte yanına yaklaşamaz.ideos x5 bile Symbian^3 den daha hızlı
nokia symbianı bırakmadıkçada hep böyle devam edecek

yok 180 derece döndümsende 360 derece döndün haeskiden symbian diyordun şimdi androidci oldun
tartışma yaratmasın bu söylediklerim şaka olarak diyorum
![]()

Bak x5 n8den hızlı olabilir ama unutma 12mp hdmi girişi vs vs. birçok özellikte yanına yaklaşamaz.![]()

arkadaslar N8 kolay vazgecilcek bi telefon dgl bu bi gercek![]()
Web tarayıcıda gpu açıldı
Flash player 10 geldimi?
bende fark edersen sidik yarıştırmıyorum(!) ama nokia ne yaparsa yapsın artık devri geçti.artık bunu herkez kabullendi. android veya meego ya geçmesi lazım yoksa sonu belli değil....