Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tüm telefoncularda var mıdır acaba ?
Benim de hoşuma gitti gerçekten ... Fiyat aralığı da nedir ?
by*cambaz
Üye
tşk
Burakkk250
Üye
telefonun kasası çelik paslanmaz vd çizilmez ekran zaten amoled o da çizilmiyor.gelefon zaten sağlam yere düştüğünde hiç bişe olmuyor.e kılıf kullanmak niye
notbilal
Üye
invisible shield zagg alın tek kelimeyle süper birşey.Hemde gayet ince.düzgün yapılırsa çok yakından bakmadığınız sürece farkedilmiyor ve telefonu gerçekten koruyor..
DiaBLoS
Admin
Ben bu kılıfı çok beğendim gerçekten...
Yarın bir çarşı turu yapayım . Kafama çok yattı ...
Telefonumun her yeri ekranı dahil çizik kılıf taksam ne değişir, takmasam ne değişir. Zaten bir şeyin değerini zarar gördükten sonra anlıyoruz. Ama ben size bi kılıf önerim N8 için; Nokia Shop'lar da Ekran hariç telefonun her yerini kaplayan bir silikon kılıf var 20 TL. O dışarda satılan kılıflara göre 10-20 kat iyi. Geçen hafta çarşıdan süzgeçli(delikli) kılıf aldım 5 TL'ye, kılıfı ertesi günü çıkardım pis toz içinde, ama silikon kılıfta hem yırtılmıyor, her yerini kaplıyor, hemde kir tutmuyor. Silikonu öneriyorum.