N8'ciler bu kılıfı alın bana dua edeceksiniz...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ankaraliserhat

ankaraliserhat

Üye
    Konu Sahibi
N8'ciler bu kılıfı alın bana dua edeceksiniz...

YAKLAŞIK 4 AYDIR KULLANIYORUM TEK KELİMEYLE MÜKEMMEL KALİTELİ ŞIK VE GÖSTERİŞLİ.

mezoart

mezoart

Üye
Bu kılıfın C7 için olanı var mı ve ne kadara satılıyor dostum ?

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
bunun süzgeçli yani delikli olanı kullanıyorum

onur_bjk53

onur_bjk53

Üye
5 para etmez . sokaklarda dolu arkadaşım neyi için sana dua edicez hey Allahm :S nse yinede sağol

• Beğen
Tepkiler: ipkry

cukuleaks

Üye
la gir türkcell tim e orjinal kılıf satıolar 10 liradan başlıo çeşit çeşit...

TheMadness

TheMadness

Üye

YAKLAŞIK 4 AYDIR KULLANIYORUM TEK KELİMEYLE MÜKEMMEL KALİTELİ ŞIK VE GÖSTERİŞLİ.

Ben invisible shield ZaGG kullanıyorum hem görünmez hemde çok iyi koruyor telefonu.

Jerkez38

Jerkez38

Üye
:kop:

polluxea♪

polluxea♪

Üye
:d:

TheMadness

TheMadness

Üye
invisible Shield görünmeyecek kadar küçük olduğu için uzaktan bakınca görünmüyor. Aşınmaz yırtılmaz. hatta testleri var 1 ton koydular üstüne sadece esnedi :D

Jerkez38

Jerkez38

Üye
invisible Shield görünmeyecek kadar küçük olduğu için uzaktan bakınca görünmüyor. Aşınmaz yırtılmaz. hatta testleri var 1 ton koydular üstüne sadece esnedi :D
şuna bi bakayım merak ettim :D beğenirsem c7 olanı varsa alırım :D

engin_erg

engin_erg

Üye
delikleri berbat çıkardığında telefon çok iğrenç bi hal alıyor, nokta nokta toz oluşuyor

ankaraliserhat

ankaraliserhat

Üye
    Konu Sahibi
Kimi insanlar iyilik bilmez yapılan şey onlar için olsada muhalefet ederler. O delikli 5liralık kılıflardan bende kullandım tek kelimeyle igrenç. Ama bu kılıfı kim gördüyse resmen yalvardı banada sipariş ver parasını verelim diye. Digerlerinden farkları telefonu tam sarması kalıbı mükemmel mazeme kalitesi ve görselligi. Bazı insanlar iyiligi hak etmiyo diye iyilikten vazgeçmiyecez. Saygılar....

okitox

okitox

Üye
bimeksten 10 liraya aldığım angry birds klıfı 39 lira. fiyata başka yerlerden de bakıp almak lazım...

asfenerli

asfenerli

Üye
bunların c6-01 için olanı var mı acaba??

synergy11

synergy11

Üye
zagg her türlü

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
bu kılıf berbat..hatta iğrenç

enes_x

Üye
invisible shield zagg nerden bulabiliriz bu ürünü. bide c6-01 icin varmı

----------Eklendi @ 01:28:37 ---------- Yazıldı @ 01:27:13 ----------

katılıyorum

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
Microsonic firması ile ben çalışıyorum talep eden olursa bu fiyatdan daha makul fiyata temin edebilirim,
Zannedersem her modelde mevcut ben kılıf değil başka ürünler alıyorum ama bu ürünü de orda görüyorum

Apple iPhone4

Apple iPhone4

Üye
Telefonumun her yeri ekranı dahil çizik kılıf taksam ne değişir, takmasam ne değişir. :) Zaten bir şeyin değerini zarar gördükten sonra anlıyoruz. :) Ama ben size bi kılıf önerim N8 için; Nokia Shop'lar da Ekran hariç telefonun her yerini kaplayan bir silikon kılıf var 20 TL. O dışarda satılan kılıflara göre 10-20 kat iyi. Geçen hafta çarşıdan süzgeçli(delikli) kılıf aldım 5 TL'ye, kılıfı ertesi günü çıkardım pis toz içinde, ama silikon kılıfta hem yırtılmıyor, her yerini kaplıyor, hemde kir tutmuyor. Silikonu öneriyorum. :oke:

• Beğen
Tepkiler: cargo3230
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt