N86 USB BELLEk BAĞLAMA DA DÜŞÜNCESİ OLABİLCEKLER İÇERİ BUYRUN..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
artar

artar

Üye
arkadaşlar hiç işletim sistemiyle alakası yok çünkü nokıa x3 - 02 ye de flash bellek bağlanıyor o da mı symbian s^3 hayır sadace javası var . ondan dolayı iş o kabloda bitiyor diye düşünüyürum ben çift taraflı dişi usb ile denedim olmadı ama o kabloyu bulamadım. umarım bulur denerim

Mert045

Mert045

Üye
Aslında programcı biri buna uygun driverları içeren bi program yaparsa olabilir.

mstf_l

mstf_l

Üye
x3 02 ye baglanıyor mu ?

Ayrıca donanımsal arkadaslar ugrasmayın

ibrother

ibrother

Üye
benim şöyle bi fikrim var telefonu heba etmek isteyene duyurulur.
1. Çift taraflı uzatma kablosunun usb giriş kısmını kesin. telefonun hafıza kartı yuvasına erişin ordaki tüm bağlantıları kaldırın ve yerine usb kablosunun açık tellerini kaynatın bakır ile volt yetersizliği yaşadıysanız usb'ye ek gücü paralel bağlantı ile bağlayın. 1.5v telefondan geliyor dikkat edin 3.5'lik volt siz sağlayın. Denemek size kalmış ama bilim insanları deneyerek yetişir. Unutmayın.

salkin

salkin

Üye
    Konu Sahibi
dostum senın fıkrını ben usb girişe 5volt vererek paralel baglantı ıle usb yı de verı den bağladım ama yıne olmadı . yazılımsal bır sorun var...

----------Eklendi @ 20:45:02 ---------- Yazıldı @ 20:43:46 ----------

dostum kabloyu sagladım ben yıne de olmuyor . yazılımsal bır sorun

kadem115

kadem115

Üye
dostum meraba n86 kullanıcıyım orjinl 3,7 voltluk sarj cihazıyla sarj oluyor ama diyelim tefonun sarjını tam olarak bitirdim sarj cihazina takıyorum ekranı acılıyor ve sarj cubuğu 1 cubuk ilerliyor uyarı veriyor sarj olmuyor sarj olsada sadece sarj ısığı yanıp sönüyor cihaz hiç açılmıyor ama usb bağlantısıyla 5 volt güçle pc ye taktığımda açılyor ve sarj oluyor bu neden olabilir ayrıca elimde 5800 n73 gibi telefonların orjinal sarj aleti vardı kablosunu kestim n86 sarj cihazı kablosuna taktım bunun için 5 tane sarj cihazı harcadım yine olmadı orjinal sarj aleti aldım sonuc yine aynı telefon tam sarjı bitince sarj makinesiyle açılmıyor 1 gün sarj da dursa dahi açıılmıyor sinirden sarj soketini kırmıstım oda yenilendi değiştirdim ama sorun değişmedi ... ayrıca kardesim rapidden verdiğin link silinmiş güncelleyebilirmisin .. tesekkürler

salkin

salkin

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim o sorun volt yetersizliğinden kaynaklanıyor. orjinal şarj cihazında bu sorunu vermez 5 volt luk usb de de vermıyor . benım de basıma benzerı bır olay gelmıstı n86 da oradan bılıyorum ;)
linki de yenileyemeyebilirim . dosyaları kac sene önce topalamıştım suanda elımde yok malesef...

erdmerdm

erdmerdm

Üye
bu olursa sahane olur

kadem115

kadem115

Üye
kardeşim o sorun volt yetersizliğinden kaynaklanıyor. orjinal şarj cihazında bu sorunu vermez 5 volt luk usb de de vermıyor . benım de basıma benzerı bır olay gelmıstı n86 da oradan bılıyorum ;)
linki de yenileyemeyebilirim . dosyaları kac sene önce topalamıştım suanda elımde yok malesef...
sarj orjinal hocam kutusuyla aldım cihazı normal n86 nın yanında verilen bilgiğin sark makinası artık pc den sarj ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt