• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Nokia N8 Usb Flaşh bellekleri çalıştırabiliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia N8 Usb Flaşh bellekleri çalıştırabiliyor

Nokianın yeni amirali N8 telefonlar içinde farklı oldugu yine gösterdi.

Öyleki symbian 3 sistemi sayesinde , micro usb arabirimli ve alıcısının usb oldugu bir kablo ile flash belleklerin içindeki dosyaları oynatma , kopyala ve degiştirme özelligine sahip.
Bu istemin kullanımı oldukça basit bir arayüze sahip nslmı:Telefona baglanan flash bellek kart okucusunu gördügü gibi , bellek yönetiminde çıkıyor ve içine girebiliyor.
Nokianın resmi bir açıklma yapmamasına ragmen ,Standart USB girişlerinin cihaza bağlanması için özel bir aparat geliştirilmiş. Bu aparatın bir ucu standart USB girişi iken diğer ucu telefona bağlanabilecek şekilde Micro USB çıkış şeklinde tasarlanmış. Böylece bu adaptör sayesinde USB bellekleri cihaza bağlamak mümkün hale geliyor.
Artı iki telfonuda birbirine baglamak da mümkün baglantı noktalarını depolama birimi seçtiginizde diger telefonun hafıza kartındaki bilgilerede ulaşabiliyorsunuz.
Nokia, N8 ile resmen Kuralları degiştiriyor.
Artık hala Rakibi var diyenler ne diyecek merak ediyorum...
Daha fazla bilgiye ulaştıkça sizlere iletecegim arkadaşlar...

İşte videosu:

• Beğen
Tepkiler: ash54, youngman112 ve ● aLuvi ●

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
vaay çok güzel seneye kesin alırım ben bunu :)

JuaJua

Üye
Süper ya.. GeLir GeLmez ALaLım bi tane...

Love Prince

Love Prince

Üye
süper bişey :) bilgi için teşekkürler

● aLuvi ●

Üye
10 Numara bilgi ... Gerçekten iyi düşünmüşler .. :oke:

haltie

haltie

Üye
valla süper hep istemişimdir bunu çok iyi ya harici bellekte calıştırır bu oo süper tel harici hafıza bir anda 1tb

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
valla süper hep istemişimdir bunu çok iyi ya harici bellekte calıştırır bu oo süper tel harici hafıza bir anda 1tb
aynen aklıma ilk gelen o oldu hariciyi bagla aktar...:ehe

haltie

haltie

Üye
:ehe uzun yola çıkarken alıcan yanına atıcan filmleri hariciye ohhh süper ya:D

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

:ehe uzun yola çıkarken alıcan yanına atıcan filmleri hariciye ohhh süper ya:D
Gelsede alsan diyorum ama işlemcisi çok kötü ya koy bunu 1ghz babalar gibi olsun gitmişler 680 MHz koymuşlar ey allahım ya.Kesin buda N95 gibi olacak 1 yıl sonra 1ghz çıkacaklar N8i diyecekler.Ondn almakta vazgeçtim.Bundan sonra alcagım telefon en az 1ghz işlemcili olcak..:ehe

haltie

haltie

Üye
n900 en yisi :ehe

rapman

rapman

Üye
çok güzel fakat ben böyle bir şey çok önceden düşünmüştüm.telefon şirketim yoktu ki çıkarayım :)

Progressivity

Progressivity

Üye
N8 gerçekten harika bir telefon 3d oyunları mükemmel oynattığına göre ram açısından bi sıkıntı yok demektir yine de nokia bu konuda bencil ve kullanıcıya ram kısıtlaması koyuyor (apple öyle değil) işlemci açısından problem olacağını sanmam muhtemelen yeni bir firmware ile işlemci hızı belli bi ölçüde arttırılabilir ve örneğin 800Mhz olabilir çünkü 5800'ın işlemci hızı yeni bir fw ile 369'dan 434 Mhz'ye çıkmıştı bu şekilde bi geliştirme yapabilirler, eskiden nokia ilk çıkardığı modelin eksik yanlarını i serisiyle tamamlardı ama artık buna gerek olmadığının farkında ve üretmiyor i serisi onun yerine yeni fw ler ile tamamlıyor eksik yanları

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
arkadaşlar bu telefon kral olma yolunda aday bana kalırsa :

Hdmı adaptörü var
12.1 mp carl zeiss lensli kamerası war
bu tarz mütiş özellikleri var
symbian 3 var

say say bitmez fiyatı 1.5 milyardan aşağı olmaz bana kalırsa

ash54

ash54

Üye
off manyak bi özellik gerçekten insan hayran kalıyor bu tel karşısında kusursuz...

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu telefon kral olma yolunda aday bana kalırsa :

Hdmı adaptörü var
12.1 mp carl zeiss lensli kamerası war
bu tarz mütiş özellikleri var
symbian 3 var

say say bitmez fiyatı 1.5 milyardan aşağı olmaz bana kalırsa
1300civarı bence çünkü Nokianın bu telefondaki amacı dmakul fiyat ,yüksek satış rakımı.
Özellikleri bomba yalnız işlemcisi düşündürüryor niye 1ghz degil diye.
Progressivity msjında belirtmiş yükseltilebilecegini ancak 1ghz kadar yükseltilecegini sanmıyorum.
N95 ve N95 8gb gibi olur bu...

off manyak bi özellik gerçekten insan hayran kalıyor bu tel karşısında kusursuz...
Dogru:oke:

ภคŦเz

ภคŦเz

Üye
vay be güzel telefonmuş :spr
teşekkürler bilgi için.Ayrıca youtube video silinmiş istersen konudan sil :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt