N86 hack yöntemi ... Lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GünIşığı

Üye
    Konu Sahibi
N86 hack yöntemi ... Lütfen
Arkadaşlar merhaba ...
Nokia N86 ''type: RM-484 Model: N86-1'' telefonum var. Opda nın sitesinden sertifika almayı başardım fakat site içersindeki bulunan çözüm yollarından birinde opda sitesinin içersindeki ''cool softs + systemtools + helloX'' uygulamalarını izleyerek kolaylıkla işlemleri tamamlayabilceğimi okudum ve denedim.

Yanlız hata 1 : öncelikli olarak seçili olması gereken imei numarası bölümü seçili olduğu halde opda dan imei numarasını seçmem gerektiği konusunda hata alıyorum.

Hata 2 : helloX uygulamasının güncel versiyonunu pc ye indirip ordanda telefona attığım halde telefon içersinde uygulamayı çalıştıramıyorum

Hata 3 : sign sis tool un içersindeki uygulamaları anlayabildiğim kadar çözümlemeye çalıştım fakat onu da yapamadım .

Uzun zamandır uğraşıyorum ve bu tür sorunları forum içerisinde yakalayamadım yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Çoğu hack işlemleri 5800 için ve bu gerçekten üzücü , bu şekilde düşünmeme rağmen sitenin genel yapısından çok memnun kaldım birde benim N86 yı hacklememde gerekirse resimli bir şekilde yardımcı olabilcek birileri çıkarsa çok sevinirim. Emekleriniz ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.Sık sık cevap gelip gelmediğine bakmakta olacağım. teşekkür ederim ...

NOT : Yazılım sürümü 21.006

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar kimse yok mu yardımcı olabilcek ? Lütfen...!!!

xyz58

xyz58

Üye
ARKADAS ÖNCE HELLOX PROGRAMİNİ SignSISTool (PC İCİN) PROGRAMINI KULLANARAK BİLGİBAYARDA SERTİFİKALAMAN GEREK SONRA SERTİFİKALADİGİN HELLOX PROGRAMİRİ CEPTELEFONUNA KURACAKCAKSİN SONRA HELLOX UYGULAMASİNİ BASLAT BUTUN İSLERİ KENDİ YAPACAKTİR OTOMATİK OLARAK ROMPATCHER KURMASİ LAZİM RESİMLİ ANLATİMİ SİTEDE MEVCUT

GünIşığı

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım ilgilenmişsin sağol da sana bir sorum olacak hellox u sertifikalamayı da beceremedim resimli açıklaması varsa yönlendirir misin ya da buradan yardımcı olabilir misin son günler de bu sitede o kdr çok şey öğrenmek için bocaladımda aklım karıştı artık ... ilgin için teşekkür ederim ...

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Helloox İşe Yaramıyor Artık Yeni Sürümlerde

Pnht Yöntemi Araman Gerek.

GünIşığı

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım ilgilenmişsin çok teşekkür ederim yanlız 1-2 sorum daha olcak bu hellox programını detaylı bi şekilde nasıl kullanıcağımı söyler misin ya da yönlendirebilir misin ? son zamanlarda bişiyler öğrenmek için çok bocaladım aklım karıştı. ilgin için tekrar teşekkür ederim,saolasın ...

--------------- Ekleme ---------------

mesajım gitmedi sandım bi daha yazdım pardon ...bi de tunahan arkadaşın dediğiyle ilgilenmeye çalışayım pek anlamadım ama en azından araştırayım saolasın arkadaş... teşekkür ederim

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Dediğim Gibi Helloox Yüklesen Bir Etkisi Olmaz Artık..

n86 pnht Diye Arattır Googlede Bulursun .

GünIşığı

Üye
    Konu Sahibi
sağol arkadaş bişiler buldum sanırsam... kendim bu durumu çözebilirsem çözüm yollarını adım adım sizinlede paylaşıcam ... teşekkür ederim ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt