Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
n86 8mp yeni firmware v30.009 , v21.006 , v21.115 hack
Sponsorlu Bağlantılar
mikrorganizma
Üye
Konu Sahibi
telefondan rompacther'i çalıştır installserver ve open4all pacthlerini aplpy yap
mekanszzz
Üye
arkadaslar uygulamalarda rompatcher cıktı acmak ıcın tıklıyorum ıf you lıke thıs software felan yazıyor.
bıde Eatches klasoru olustu ama ıcınde hıc bısey yok bı yardımcı olun lutfen
patches klasörünün içine rmp uzantılı patchleri atacaksın rompatcheri çalıştırıp çıkan yazıyı boşver ok bas yüklediğin patchleri göreceksin üzerine gelip tıkla yeşil olduğu zaman telefonun hacklenmiştir
Arkadaşım öyleyse süper bir yöntem bende böle bir şey arıyordum.
ager34
Üye
evet oldu n86 bu sayde hack lenmiştir programı sunan arkadaşa tşkrlr sorunsuz çalışıyor.uygulamada proplem yaşayan arkadaşlar pm atın detaylı şekilde anlatayım.
CS BETA
Üye
arkdsm ben haziranda N86 aliorm v21. hazır olrk mı alam yoksa v14 alıp kendim mi güncelleyem _?_
mikrorganizma
Üye
Konu Sahibi
aldığın telefon versiyonu 11.03 ise helloosx ile hackle sonra format atmadan nokia updater ile güncelle telefonun hackli kalır eğer 20.1115 yada 21.06 ise bu yöntemi kullan
kardesime bak be o zmn yapcan iiligi anlatammiyacam yani cünkü isime yaracak ne warsa indirdim hepside hackli tellerde calisanlar o zmn yapcan yardımı kardesim bile yapmadı dha
mikrorganizma
Üye
Konu Sahibi
hazirana kadar bekleriz sorun değil ölmez sağ kalırsak buralarda oluruz elimizden geln yardımı yaparız önemli olan bilgiyi paylaşmak yardımlaşmak değil mi zaten