N85 internetten video izleyemiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

AKINCIK

AKINCIK

Üye
    Konu Sahibi
N85 internetten video izleyemiyorum
ARKADAŞLAR N85 ALDIM AMA İNTERNETTEN VİDEO İZLEYEMİYORUM EPEY İNCELEDİM NETTEN skyfire yükledim olmadı youtube v2.0.9 yükledim olmuyor olmuyor macromedia flas player dediler onuda beceremedim tele attım yükleyemedim lütfen bana yardımcı olun bunun basit ve kolay bi yöntemi yokmu yardımlarınızı bekliyorum şimdiden herkeze teşekkürler

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Skyfire den başka çare yok.

AKINCIK

AKINCIK

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım nokıa destek hattını aradım ( macromedia flash player yükle dediler ama onuda bulamıyorum illaki bi çare vardır

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Flash player programı işine yarar belki

AKINCIK

AKINCIK

Üye
    Konu Sahibi
karahasan kardeş (sertifika hatası uygulama sağlayıcısıyla görüşün diyor bunun çalışanı varmı elinde ayriyeten tşk ederim ilgin için

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Önemli değil kardeş sertifikaladım bunu tekrar yükle flash player.

AKINCIK

AKINCIK

Üye
    Konu Sahibi
Güvenilmeyen bir sağlayıcadan alınan korumalı uygulama yüklenemez hatası veriyor

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Telinde yöneticiye gir ayarlar internet yüklemesi falan var orayı düzenle birde araçlar ayarlar güvenlik ayarları burayıda düzenle

marco.kerem

Üye
abi kesin çözüm skyfire ii inir arkana yaslan ve yotubenın keyfini çıkar

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
kardeş belkide bu konuyu kapatacak cvp yazıyorum sen internet ten direkt olarak izlemen mümkün değil internet üzerinden direkt video izleme sadece nokia N96 da ve N86 da var diğerleri ise sadece uygulama ile izleyebilirler senin videoları izlemen için skyfire den başka çaren yoq skyfire N85 te nasıl çalışmıyor anlamış değilim bi eski sürümleri dene istersen sana bir kolaylık daha sağlım Menü<Video Merkezi<Yeni Servis Ekle daha sonra bağlantı oluşur wilan herhangi birini seç daha sonra bir takım video siteleri görürsün alt bölümlere gir orada youtube göreceksin seçeneklere tıkla Yükle(Install) de yükleme işlemi bittikten sonra artık youtube sorunsuzdur!!! not Wilan Bağlantısındaki Dns ve Ip adreslerini 4.2.2.2 ve 4.2.2.1 yap tamamdır başka çaren yoktur umarım yardımcı olabilmişimdir..

CİHAT EMRE

Üye
abi opera mını de iyi onu da dene

fight28

Üye
ÜSTADLAR bisi sorcam bende n85 var icinde 2gb hafıa kartı var ve 1.5 bos 200m lık bifilm atım dedim bluetooth la isteen hizmet icin yeterli sistem yok dedi hafızaya attım video acıyorum gorunyu yok ses geliyo hata veriyo calıstıramıyo nedendir acaba telefon kendi hafızasında 37.mb bos yer var ?

Üst Alt