N85 Hack Kesin Çözüm FP1 ve FP2 cihazlar İçin En Basit Hack Yöntemi Hellox 2.31 ( Resimli Anlatım )

Sponsorlu Bağlantılar

badb0y06

Üye
n86da oluyormu :)

opda dan sertifikalandırdım yüklemeye çalışıyorum şu an unpacking fileda kaldı bayadır yüklüyo, inş. olur

jackalx_06

jackalx_06

Üye
    Konu Sahibi
n86da oluyormu :)

opda dan sertifikalandırdım yüklemeye çalışıyorum şu an unpacking fileda kaldı bayadır yüklüyo, inş. olur
umarım olur ,ayrıca sonucu yazarsan sevinirim....:)

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
Test Ettim N85 te Çalışıyor Teşekkürler Hakan :D

badb0y06

Üye
umarım olur ,ayrıca sonucu yazarsan sevinirim....:)

olmadı 30dk bekledim o yazı ilerlemedi sonra iptal deyip yeniden başladım bu seferde ...cert diye bişey var orda kaldı, ne yaptıysam n86 hack konusundakini bile yaptım olmuyor :ağlarım:

voljtrann

voljtrann

Üye
Tesekkurler emegine saglık

defected

defected

Üye
31.002 hacklenebiliyor mu ?

svestica

svestica

Üye
dostum bu n96 da olurmöu ya cvp yazın bana iki aydır hackleyemedim:(

--------------- Ekleme ---------------

dostum herşey iyide bin klasörüne neyi kopyalıcaz onu niye vermedin?

yusuf3gp

yusuf3gp

Üye
5800 v40 maalesef olmuyo installing root cert asamasinda takiliyo :(

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
5800 v40 şu an için hacklenmez ileride diyorum ...

srf_ylmz

srf_ylmz

Üye
slmlar hocam ben dediginiz herseyi yaptim fakat sis dosyalarini hala calistiramiyorum. ve bu sizin vermis oldugunuz resimlerdeki gibi benim tlf da sis dosyasi cikmiyor ve anlattiginiz gibi e klasoru acamiyorum tlf yardimci olurmusunuz acaba rica etsem

jackalx_06

jackalx_06

Üye
    Konu Sahibi
slmlar hocam ben dediginiz herseyi yaptim fakat sis dosyalarini hala calistiramiyorum. ve bu sizin vermis oldugunuz resimlerdeki gibi benim tlf da sis dosyasi cikmiyor ve anlattiginiz gibi e klasoru acamiyorum tlf yardimci olurmusunuz acaba rica etsem

kardeş telefona formatatıp tekrar dene istersen ,onun dışında pek bir çözüm yok sadece dikkatli bir şekilde tekrar dene...:)

srf_ylmz

srf_ylmz

Üye
kardeş telefona formatatıp tekrar dene istersen ,onun dışında pek bir çözüm yok sadece dikkatli bir şekilde tekrar dene...:)

hocam nasil pormat atim hangisini tavsiye edersiniz ? normalmi hard format mi bi de hart format nasil atiliyordu soylerseniz sevinirim:oke:

jackalx_06

jackalx_06

Üye
    Konu Sahibi
hocam nasil pormat atim hangisini tavsiye edersiniz ? normalmi hard format mi bi de hart format nasil atiliyordu soylerseniz sevinirim:oke:
normal format yeterli, zaten hard format n85 te olmuyor ...:)

semiko

Üye
Teşekkürler

Sevdakar03

Üye
ben helloxx yükledim ama rom patcher yüklemiyor tel hart reset yaptim yine dedim yine ayni rom patcer yüklmemiyor sadece hellox yüklüyor ( n96 30-101)

Üst Alt