N85 Hack Kesin Çözüm FP1 ve FP2 cihazlar İçin En Basit Hack Yöntemi Hellox 2.31 ( Resimli Anlatım )

Sponsorlu Bağlantılar

melih266

Üye
meraba... arkadaşım dediğin gibi helloOX2yi indirdim sertifikaladım opda sitesinden. telefona attım kurdum yalnız helloOX2yi çalıştırınca unpacking file... da takılı kalıyor yardım edersen sevinirim şimdiden teşekkür ederim :)

ronin_09

Üye
valla ellerin dert görmesin müdür 1 haftadır uğraşıyorum denemediğim yöntem kalmadı böylelikle hallettim benim tel n95 8gb v35.0.001 dediklerini yaptım herşey tamam yalnız roompatcher i açınca install server_fp2 çıkmıyordu doğal olarak

--sonra ikinci ekranda gördüğünüz,install server_fp2 > options > all patches > apply seçeneğini seçeceksiniz.--
işlemini gerçekleştiremedim ama yine de sys ve private klasörleri açıldı yani bende son adımı yapmadan oldu yapamayan arkadaşlar bilgilerinize

haluk_95

Üye

exe1454

exe1454

Üye
nokia e55'de unpacking filede takılıyor...

full force

full force

Üye
gerçekten çalıştı çok teşekkür ederim

alican_3

Üye
güzel paylaşım

ozkangumus

Üye
kardeş yaptım rompatcher kuruluyor diyor fakat menüde gözükmüyor:(

--------------- Ekleme ---------------

helloxu açtığımda rompatcher kendisi otamatikmen yüklenmiyor:( unhack my phone bir de hack my phone again diyor yardım lütfen

arizakabul

Üye
deneyelim bakalim.

arazkaya

Üye
afedersin ben sertfika talebinde buundum ama sertfikam nereye gelecek söylermisin lütfen.

bu (e) klasörü dediğin nerde ben anlayamadım telefondamı yoksa pc demi

bu (e) klasörü dediğin nerde ben anlayamadım telefondamı yoksa pc demi

arazkaya

Üye
Kardeş ben sertfika talebinde bulunmuştum ama gelmedi daha ne zaman gelir yada geldiyse nerye geldi.bilgilendirirmisin lütfen

arazkaya

Üye
Bana cevap verebilecek birileri yokmu acaba.kaç gündür sertfika bekliyorum gelmedi.Gelmeyecekmi

f1f1f1f1f1

Üye
slm. 5230 da unpacking file... takılıp kalıyo. sonraki aşamaya geçmiyor.

bydoruk

Üye
kardes güzelde bende nokia c5-03 var program kurulurken güncelleme hatası alıyorum programı sertifikaladım

muratsim67

Üye
Benim telefonum hackli acaba hellox sistem dosyalarına erişimi kapatabilir mi?

geryeon

geryeon

Üye
sonra rompatcher uygulamasını çalıştıracaksınız, ilk resim`de gördüğünüz ekran gelecek ve okey diyeceksiniz.

Arkadaşlar tüm işlemleri yaptım. Ama roompatcher i telefonda bulamadım. Hack işlemi başarıyla gerçekleşti ama burada takıldım kaldım. Yardımcı olacak olan var mı?

ruffles53

Üye
unpackig filede kalıyor oyle

bafralı

Üye
bu nokıa e63 de oluyrmu acaba ?
,

mulusoy35

Üye
ohbe sonunda bende e 71 son versiyon yüklememe ragmen heckledim 2011 son versiyon kurmuştum heklenemez dediler bu versiyon tüm bilgisi olan arkadaşların ve resimli anlatımların yardımıyla heletim çok şükür artık tarihi gecmiş sertifika v.s yok herşeyi hemen yüklüyom herkese tşk. anlatımları için maxsi ailesi ve tüm arkadaşlara. opda sitesinide unutmamak lazım onlarada teş.:bye2:

ismail7111

ismail7111

Üye
allah razı olsun cok güzel anlatım

Üst Alt