Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N85 Hack Kesin Çözüm FP1 ve FP2 cihazlar İçin En Basit Hack Yöntemi Hellox 2.31 ( Resimli Anlatım )
Sponsorlu Bağlantılar
badb0y06
Üye
n86da oluyormu
opda dan sertifikalandırdım yüklemeye çalışıyorum şu an unpacking fileda kaldı bayadır yüklüyo, inş. olur
olmadı 30dk bekledim o yazı ilerlemedi sonra iptal deyip yeniden başladım bu seferde ...cert diye bişey var orda kaldı, ne yaptıysam n86 hack konusundakini bile yaptım olmuyor
olmadı 30dk bekledim o yazı ilerlemedi sonra iptal deyip yeniden başladım bu seferde ...cert diye bişey var orda kaldı, ne yaptıysam n86 hack konusundakini bile yaptım olmuyor
slmlar hocam ben dediginiz herseyi yaptim fakat sis dosyalarini hala calistiramiyorum. ve bu sizin vermis oldugunuz resimlerdeki gibi benim tlf da sis dosyasi cikmiyor ve anlattiginiz gibi e klasoru acamiyorum tlf yardimci olurmusunuz acaba rica etsem
slmlar hocam ben dediginiz herseyi yaptim fakat sis dosyalarini hala calistiramiyorum. ve bu sizin vermis oldugunuz resimlerdeki gibi benim tlf da sis dosyasi cikmiyor ve anlattiginiz gibi e klasoru acamiyorum tlf yardimci olurmusunuz acaba rica etsem