n82&n95(fp1) kastor v35 çalışıyor :)

Sponsorlu Bağlantılar

urbank

Üye
arkadaslar n82 de çalışmaz bu yanlış bilgi aktarıyorsunuz. n82 de tema efekti diye bir bölüm yoktur, ayrıca effects klasöründe söyleniln dosya da yoktur.-rep

denemeden yorum yazmayın bu programı yükleyince tema efekti oluyor ben uyguladım çalışıyor.
Çalıştıramayan arkadaşlar önce :
-teli hackleyip sonra
-rompatcheri açın orta tuşa basın etkinleşecek sonra seçenekler add to auto yapın
-programı hafıza kartına yükleyin
-efektleri c:\resource klasöre kopyalayın .sel dosyalarını skin klasörüne atın
-rompatcheri açıp kastoru seçeneklerden add to auto deyin sonra orta tuşa basıp etkinleştirin (ilka açınca mavi oluyor orta tuşa basınca yeşil olacak)
-temalara gelin kullandıgınız temanın üzerine gelin seçenekler\ tema efektleri\açık yapın.

ve telefona res atın çalışmaz ise emin olun bunlardan birini eksik yaptınız...

telefonu aaçtıgınızda çalıştıysa belli bir süre sonra kaybolduysa rompatsher den kastora gelin tekrar add to auto yapın sorun bundan kaynaklanıyor birde öneri fazla kurcalamayın tel sapıtmasın sonuçta sistem klasörü ben biraz karıltırdım başta sinirlenip resorucedeki kalasörleri sildim format atmak zorunda kaldım.

Yazıları tam uygulayın sorun çıkmaz İnşaallah.:bye2:

Schf0uld

Üye
arkadaslar n82 de çalışmaz bu yanlış bilgi aktarıyorsunuz. n82 de tema efekti diye bir bölüm yoktur, ayrıca effects klasöründe söyleniln dosya da yoktur.-rep

Arkadaşım dene sonra konuş ? arkadaşımız sağolsun dediklerini birebir yaptım v20.0.62 gayet güzel çalıştı kasma yok denecek kadar az ! madem bilginiz yok karışmayın!:off::bann:

kendal_47

kendal_47

Üye
valla bende o 101f8sel midir nedir onun ismini kopyalayamadim yardımcı olacak arkadaşa şimdiden teşekkür

Slash26

Slash26

Üye
sagol

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
merhaba arkadaşım bi sorun var link çalışmıyor yani 4shared kapalı :( rica etsem başka bi link verebilir misin?

--------------- Ekleme ---------------

çok teşekkurler çalışıyor N95 v35 de.. Ama bir sorum olacak yukarıdakı açıklama videosunda telefonun menüdeki icon sayısını artırmak için ne yapmalıyız.. Videodaki 4 e 5 menü iconlu..

sallama789

Üye
Telefonum e 63 Allah Razı Olsun Çatır Çatır Çalısıyo kASMA mASMA dA yOK vIZIR vIZIR

Kontrol

Kontrol

Üye
N81 8GB
hazestyle.sel
Cok fena duruyor tesekkurler =)

System X

System X

Üye
konunun sahibi bendim aslında Dh de iken yayınlamışdım kopy past yapılmış :D ulen insan alıntı yazar en azından konunun a dan z si bana aittir.Anlatımı yabancı bir siteden buldum ve türkçeye çevirerek anlatımı sadeleştirdim.Neyse Dh ye kafam bozulmuştu banlattım üyeliğimi zaten orada...aradan da baya zaman geçmiş oldu.

mami_

Üye
kardeş eline sağlık n95 8gb'da sorunsuz calışıyor süper teşekkür

ben de tum adımrarı yaptım eksık yok ama tema efektlerını kapatıp acınca telefon donuyor ve menuye dahı gırılmıyor sadece telefonu kapatıp acınca kendıne gelıyor ben de n95 8 gb kullanıyorum ne olur bana yardım edın

elanurkizim

Üye
e51 de ise yaradi tesekkur cok guzel bir sey ama pytonu yuklesin herkes önce ondan sonra calisir

Hasan

Üye
hangi pyton yüklü olması gerekiyor ???

kefalniyekim

Üye
guzel program cok guzel tarif ve basarılı sonuç teşekkur ederim...

kadirx2

kadirx2

Üye
n73 me de oluyor mu bu demedim olmadı

---------- Eklendi @ 10:23:20 ---------- Yazıldı @ 10:22:27 ----------

yardımlarını bekliyorum

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
sadece n95 ve n82 de çalışıyor galiba çünkü fp1 özelllik paketi bu cihazlarda var. N73 fp1 değil o yüzden olmamıştır.

rapperboy09

Üye
valla süper birşey emeğine sağlık.teşekkürler

tayren

tayren

Üye
teşekurler

• Beğen
Tepkiler: tayfunerdogmus1

Üst Alt