n82&n95(fp1) kastor v35 çalışıyor :)

Sponsorlu Bağlantılar

interramo

Üye
    Konu Sahibi
n82&n95(fp1) kastor v35 çalışıyor :)
Slm herkese.Bilindiği gibi n82 gibi cihazlarda tema efekti yoktu o yüzden kastor kullanamıyorduk.ama sonunda bununda çaresine bakıldı.fazla söze gerek yok.ben denedim çalışdı.

1-İlk olarak kastoru linkten indirip telefonumuza (hafıza kartına) kuruyoruz.

2-Kurulum işlemi bittikten sonra telefonu yeniden başlatıyoruz

3-rom patcher den kastoru autoya alarak çalıştırıyoruz

4-temalara gidiyoruz ve temalardan genele girip seçili temamızın üzerine gelerek seçenek/tema efektleri/açık olarak seçiyoruz.

buraya kadar bitmiş oluyor fakat tema efectlerini değiştirmemiz için ise(isteğe bağlı)
E/data/styles dizininden hazestyle.sel(tavsiye olarak) dosyasını xplore(tercihen) ile kopyalıyoruz
sonra C/resource/skins/101f84b9 klasörüne kopyalıyoruz.101f84b9.sel dosyasının ismini kopyalayıp bu dosyayı siliyoruz ve kopyaladığımız dosyaya ismini yapıştırıyoruz.(kısacası isim aynı kalmak şartıyla dosyayı değiştiriyoruz)

aslında video daha açık buyrun

başka bir effect :
indirin(ayarlardan tema efectlerini kapatııktan sonra) ve içindeki effects klasörünü c/resource klasörüne kopyalayın ve üzerine yazılsınmı sorusuna evet deyin 101f84b9.sel dosyasınıda c/resoruce/skins/101f84b9 klasörüne kopyalayın ve soruya evet deyin.bukadar :)
----------------------------------------------------------------------

• Beğen
Tepkiler: rapci28415, kefalniyekim, tugay42 ve 8 diğerleri

nsren

nsren

Üye
Kardeş eline sağlık paylaşım yapmışsın ama eksikler var. Simdi rom patcher olayı icin telefon hack'li olmalı. Ikincisi senin söylediğin kopyalama işlemini yapıyorum fakat sürekli dosya açılamıyor uyarısı alıyorum. Sorun ne olabilir. Ve sana zahmet daha açık bir şekilde anlatır misin şimdiden teşekkürler.

--------------- Ekleme ---------------

Kardeş tamam söylediklerinin aynısını yaptım. Ama bu defa'da tema efekti yok. Yani hic fark yok. N95 8gb

interramo

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bu işlermi zaten telefonun hackli olmadan yapamazsın. OLması gerekiyo ben denedim çalışıyo zaten 4 işlemide yapınca efekt kendiliğinden geliyo. Kopyalama işlermi için rom patchere Open4all_RP+ patch ini kur forumda bulabilirsn. . .

nsren

nsren

Üye
Soyledigin bütün işlemleri yaptım. Ben helloox ile telefon'u hack'li hale getirdim. Zaten onu kurunca rompatcher geliyor. Yani bütün işlemlere ragmen çalışmadı. Herhangi bir efekt yok.

interramo

Üye
    Konu Sahibi
Bende aynı yöntemle yaptım hiçbir sorun yok. Bir yerde bi eksiklik olmalı.

emelli

emelli

Üye
kardeş eline sağlık n95 8gb'da sorunsuz calışıyor süper teşekkür

Emperian

Emperian

Üye
çalışıyor hacı ellerine saglık, fakat haze çalışmıyor..

arkadaşlar sildim yeniden yükledim hazede çalıştı :)

emelli

emelli

Üye
yukarda anlatılanları aynen yaptm sırasıyla.ilk pro yu kurdum rompatchrden kastoruı aktif yaptm sonra temanın üzerine geldm tema efektleri ni actım geri cktm oldu bu kadar

nsren

nsren

Üye
Neyse. Demek ki ben bir yerde hata yaptım. Aslında benim kafam'i karıştıran o kopyalama işi oldu. Neyse teşekkürler.

Kardeş tamam çalıştı. Kaldırdım sonra yeniden kurdum. Sorunsuz çalışıyorum. Teşekkürler.

evin delisi

Üye
arkadaşım çalışma süper eline sağlık fakat bi sorunum var teli açıp kapatınca efekt çalışmıyo tema ayarlarından tekrardan aç kapa yapman gerekiyo bunun bi çözümü yokmududur acep?

caphuscha

caphuscha

Üye
arkadaslar n82 de çalışmaz bu yanlış bilgi aktarıyorsunuz. n82 de tema efekti diye bir bölüm yoktur, ayrıca effects klasöründe söyleniln dosya da yoktur.-rep

emelli

emelli

Üye
n95de de yok tema efekti ama programı kurunca tema efektleri olusuyor zaten

rkap

rkap

Üye
ellerine sağlık

Emperian

Emperian

Üye
n95de de yok tema efekti ama programı kurunca tema efektleri olusuyor zaten

bilip bilmeden konuşmayalım arkadaşım, n95'in ilk versiyonlarında tema efekti vardı
fakat yeni versiyonlar çıkarttılar teli hızlandırdılar ama bu özelligi kaldırdılar
Yani bu program olmayan birşeyi eklemiyor,
Kaldırılmış bir şeyi yeniden kuruyor.
Yoksa çalışmaz elbette..

cihat300

Üye
süper bişi tşk.

palulu23

Üye
wallaha yükledim dehşet oldu kardeş menü efekti dediğin kopyalama isim değiştirmeden sonra müthiş oldu teşekkür et butonuna tıkladım emeğine sağlık süper oldu :D:D:DD:D:D telefon N95

arkadaşım çalışma süper eline sağlık fakat bi sorunum var teli açıp kapatınca efekt çalışmıyo tema ayarlarından tekrardan aç kapa yapman gerekiyo bunun bi çözümü yokmududur acep?
aynı sorun bende de var bu rompatcher prosunun teli kapatınca uyguladığımız open4all c2z ve kastor yamalarının oto olarak deaktif olmasından kaynaklanıyor bunun çözümü varsa söleyin lütfen yani sistem erişim ayarlarını sürekli hale getiren bi pro yada yama lazım bize bilen yada bulan varsa paylaşsın lütfen :s

bayPii

Üye
kardeşim ellerin dert görmesin telefn muhteşem oldu sayende :D

termiter1

Üye
gerçekten çok hoş oldu ellerine sağlık

urbank

Üye
n82 de çalışıyor denedim on numara ama tel biraz kasıyor haberiniz ola

Üst Alt