urbank
Üye
arkadaslar n82 de çalışmaz bu yanlış bilgi aktarıyorsunuz. n82 de tema efekti diye bir bölüm yoktur, ayrıca effects klasöründe söyleniln dosya da yoktur.-rep
denemeden yorum yazmayın bu programı yükleyince tema efekti oluyor ben uyguladım çalışıyor.
Çalıştıramayan arkadaşlar önce :
-teli hackleyip sonra
-rompatcheri açın orta tuşa basın etkinleşecek sonra seçenekler add to auto yapın
-programı hafıza kartına yükleyin
-efektleri c:\resource klasöre kopyalayın .sel dosyalarını skin klasörüne atın
-rompatcheri açıp kastoru seçeneklerden add to auto deyin sonra orta tuşa basıp etkinleştirin (ilka açınca mavi oluyor orta tuşa basınca yeşil olacak)
-temalara gelin kullandıgınız temanın üzerine gelin seçenekler\ tema efektleri\açık yapın.
ve telefona res atın çalışmaz ise emin olun bunlardan birini eksik yaptınız...
telefonu aaçtıgınızda çalıştıysa belli bir süre sonra kaybolduysa rompatsher den kastora gelin tekrar add to auto yapın sorun bundan kaynaklanıyor birde öneri fazla kurcalamayın tel sapıtmasın sonuçta sistem klasörü ben biraz karıltırdım başta sinirlenip resorucedeki kalasörleri sildim format atmak zorunda kaldım.
Yazıları tam uygulayın sorun çıkmaz İnşaallah.

rica etsem başka bi link verebilir misin?
ulen insan alıntı yazar en azından konunun a dan z si bana aittir.Anlatımı yabancı bir siteden buldum ve türkçeye çevirerek anlatımı sadeleştirdim.Neyse Dh ye kafam bozulmuştu banlattım üyeliğimi zaten orada...aradan da baya zaman geçmiş oldu.