N82 En son versiyon nedir nereden tedarik edebilirim şimdiden teşekkürler.?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
N82 En son versiyon nedir nereden tedarik edebilirim şimdiden teşekkürler.?
MErhaba Arkadaşlar N82 telefonumu bugun aldım darty den sıfır 2 yıl garantili kvk fiyatı 579 a geldim hemde reklam yapmıoş oldum :) Neyse Şuanki versiyon V 11.0.017 var daha yuksek bir versiyonu mevcutmu eğer mevcutsa hack işlemi oluyormu yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bildiğim kadarıyla 20 versiyonu vardı..bilgisayara pc suite i indirip kur telefonunu pc ye tanıt..sonra nokia software updater ı indirip kur..telefonu pc ye usb ile bağla güncellemeyi yap..bu programların hepsini nokia.com.tr den indireceksin..

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
bildiğim kadarıyla 20 versiyonu vardı..bilgisayara pc suite i indirip kur telefonunu pc ye tanıt..sonra ı indirip kur..telefonu pc ye usb ile bağla güncellemeyi yap..bu programların hepsini nokia.com.tr den indireceksin..

Eyvallah kardeşim sağol fakat araştırmama göre 31 versiyonuda var sanırım ama en kötusu hack işlemi olmuyormuş forumlarda böyle yazıyor bu konuyla bilgisi olan varmı acaba?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hack için sertifika alacaksın..opda diye siteyi araştırırsan bulursun..

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
burdan product kodunun yazarak son sürümüne bakabilirsin

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
product nedir :S anlamadım buraayı
telefonun arkasında bataryanın altında imei'in üstünde veya yanında "CODE" diye 6 haneli bir numra bulunur o senin telefonunun product numarasıdır.O numarayı sana verdigim linkteki alt "Enter your product code: " denilen yere gir ve go de sana son sürüm çıkar.
Örnegin benim N95 "0536066" bunu girince V31 çıkıyor yani son versiyon.
Telefonun versiyonunu öğrenmek için yıldız kare 0000 kareye tuşla çıkar
Umarım anlatabilmişimdir.:oke:

ESlNTl

ESlNTl

Üye
    Konu Sahibi
telefonun arkasında bataryanın altında imei'in üstünde veya yanında "CODE" diye 6 haneli bir numra bulunur o senin telefonunun product numarasıdır.O numarayı sana verdigim linkteki alt "Enter your product code: " denilen yere gir ve go de sana son sürüm çıkar.
Örnegin benim N95 "0536066" bunu girince V31 çıkıyor yani son versiyon.
Telefonun versiyonunu öğrenmek için yıldız kare 0000 kareye tuşla çıkar
Umarım anlatabilmişimdir.:oke:

Yaptım dostum eyvallah saol

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
sende saol:oke:

ss64

Üye
n82 nin suanda en son olarak v35.0.002 si cikmis

kur

kur

Üye
v35 hemen :hmmmatlamayin..v20 iyidir.
sertifika problemi ve dil dosyasi problemleri her yukseltmede problem oluyor....

kendal_47

kendal_47

Üye
peki bu son yazılım hacklenir mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt