Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N80 Telefon donması
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kurt42
Üye
Konu Sahibi
N80 Telefon donması
arkadaşlar nokia N80'im var fakat dün biraz fazla oynadım ki telefon açıldıktan 3-4 dk sonra donuyor,hiçbir şey çalışmıyor..eğer pili çıkarırsam kapatabiliyorum.Nasıl düzeltebilirim bu sorunu ? teşekkürler.
alfonso_edishon
Üye
ya virüs girmiştir.yada çok uygulama felan yüklemiş olabilirsin.
neyse bence en son versiyonu yükle sorun çözülür.ama formatta çözer.
telefon açıkken *#7370# yap yine tamamdır.
EsEsLi26es
Üye
telefonda oyun oynadın diye böyle arıza yapmaz ben saatlerce oynarım bir sorun olmaz sadece şarj biter
büyük ihtimalle telefonun çok uzun zamandır hiç format atılmadan kullanılıyordur veya arkaplanda çalışan program sayısı fazladır. en temizi format atman.
tabi arkadaşın dediği gibi eğer version eskiyse onuda güncellemek lazım.
kurt42
Üye
Konu Sahibi
fazla uygulama büyük ihtimal,teknik servise verdim inşallah önemli mesajlarım kaybolmaz
keşke yedek alsaydın servis telefona format atacaktır ve senin rehberin mesajların uygulamaların hepsi gider
kendin format atabilirdin telefona ayrıca aklında bulunsun pc suite programıyla telefonun rehberi mesajları galerisi yedek alınabilir formattan sonra yedeği yükleyebilirsin.