N8 yardım!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
teknopat

teknopat

Üye
    Konu Sahibi
N8 yardım!!!
slm arkadaşlar benim ilk sorunum şu wi-fi bağlandığım zaman widgetler filan facebook vs mail filan devamlı bağlanmaya çalışıyor bağlatıyı kes diyorum 5 sn sonra gene bağlanıyor istediğim zaman açmanın bi yolu yok mu mini uygulamarı çevirimdışı yap diyorum gene yok:vur bide GPS İ wi-fi yada hat kullanmadan nasıl kullancam ayarlarını bulamadım .şimdiden yardımcı olan arkadaşlar sağolun .....

--------------- Ekleme ---------------

:vur:vur:vur:vur

• Beğen
Tepkiler: orcusss

ozggurr

ozggurr

Üye
Ana ekranda seceneklerden widgets to online mode (witgetsleri cevrim disi modda calistir) yaptin mi?

Yapiver bi hele bakalim sorun cozulecek mi...

teknopat

teknopat

Üye
    Konu Sahibi
yok gene aynı kesiyorum bağlantıyı gene açıyor bu yüzden çok şarj yiyor........:vur:ah

seko14

seko14

Üye
bağlantı yapabilecek widgetleri kaldır ana ekrandan... lazım oldukça menüden girersin...başka türlü olmaz... sürekli bağlanmaya çalışır...

mathman20

Üye
yok gene aynı kesiyorum bağlantıyı gene açıyor bu yüzden çok şarj yiyor........:vur:ah

Menü-ayarlar-bağlantı-ayarlar-wlana geç-elle ve aynı yerde ana şebekede veri kullan her zaman sor seçilecek
ayrıca menü-ayarlar-bağlantı-wlan-seçenekler-ayarlar-wlan varlığınıgöster-asla seçilecek.

Söylediğim işlemleri yaptıktan sonra telefonu kapatıp açınca bahsettiğiniz sorun düzelir.

fatihkul

Üye
ayarlara gir uygulama ayarları -konumlama -konumlama yöntemleri ordan sadece tümleşik gps le yardımlı gps yi seç sonra çık ondan sonra ovi maps e gel ordan ayarlara gir internete gir bağlantıyı ç.dışı yap bundna sonra kontörün gitmeden gps navigasyon kullanabilirsin ama hava açık olcak ben denedim kapalı havada ve evin içinde göstermiyo çok nadir oluyo

yiğit222

Üye
ardakaşlar benim başka bi sorunum var arkadaşlar fotograflarda yakınlaştırma yapıyorum 5 sn sonra ekran kararıyo sonra ekran dokunuyorum en baştaki haline geliyo.çldırcam yardım edin !

Ö_M_E_R

Ö_M_E_R

Üye
arkadaşım facebook adresinin oturumunu kapaman lazım bağlanmaması için

E mail için ise e mail ayarlarından alım ayarlarını yap benimki 2 saatte bir kontrol etmeye ayarlı

ayarlar-senkronizazyon seçeneğinden yapabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...