adı ne söylermisin?bu progrAm 5800 ımdada var ama daha kullanamdım

Program bende kurulu (please pair a car using your mobile's bluetooth configuration menu) yazıyor açıncafm transmitter kaynaklı olabilir die düşünüyorm ki kesn öyledir ya :S bluetooth ne alaka model oyuncaklarda ..hatta rc helikopteri bile isteseler yönetebilirler..
Ben M500 ppc kullanırken bir programım vardı kızılotesi kumanda her kumandayı ayarlayabiliyordumbt ile arabaya nasıl komut veriyo ortağım arabada varmı bt? configuration nasıl yapılıyor? ben bu prgramı görünce telefonu pcde direksiyon joystik olarak kullanacaz falan sanmıştım. arabayı nasıl yönetir ortağım ya? gazını debriyajını nasıl yapıyo!
örneğin bi çocuk uzaktan kumandalı araba ile oynuyor eğlencesine sende oynarsın n8 le çocuk donar kalırbiraz gereksiz bir uygulama.Kim şimdi n8 ile uzaktan araba calıştırcıcak ve bu bize ne gibi bir fayda getircek.

biraz gereksiz bir uygulama.Kim şimdi n8 ile uzaktan araba calıştırcıcak ve bu bize ne gibi bir fayda getircek.
kusura bakma arkadaşım ama senin bazı oyunları şiddetle aradığını hatırlıyorum sanki.. O oyunlar sana nasıl bi fayda getiriyor? Eğlence bu.. Bir fayda bekleyemezsin