N8 Üzerinden Uzaktan Kumandalı Araba Kontrol

Sponsorlu Bağlantılar

sh0ck

sh0ck

Üye
    Konu Sahibi
N8 Üzerinden Uzaktan Kumandalı Araba Kontrol

Bluetooth üzerinden kontrol yapıyor. :) Güzel bi olay.. Yeni videolar buldukça ekliceğim.. :)

• Beğen
Tepkiler: Revengeful ve yasar55

SilentOne

SilentOne

Üye
bu progrAm 5800 ımdada var ama daha kullanamdım

fedata

fedata

Üye
fm transmitter kaynaklı olabilir die düşünüyorm ki kesn öyledir ya :S bluetooth ne alaka model oyuncaklarda ..hatta rc helikopteri bile isteseler yönetebilirler..

mucaht

Üye

Programın adı "BeeWi Control Pad" arkadaşlar
Ovi de bulabilirsiniz

venusutarit

venusutarit

Üye
fm transmitter kaynaklı olabilir die düşünüyorm ki kesn öyledir ya :S bluetooth ne alaka model oyuncaklarda ..hatta rc helikopteri bile isteseler yönetebilirler..
Program bende kurulu (please pair a car using your mobile's bluetooth configuration menu) yazıyor açınca
Bir bluetooth araba bulup eşleştirme yapmak gerekiyor fm ile ilgisi yok zaten fm verici 1-2 metreye yayın yapıyor

cenewar88

cenewar88

Üye
bt ile arabaya nasıl komut veriyo ortağım arabada varmı bt? configuration nasıl yapılıyor? ben bu prgramı görünce telefonu pcde direksiyon joystik olarak kullanacaz falan sanmıştım. arabayı nasıl yönetir ortağım ya? gazını debriyajını nasıl yapıyo!

venusutarit

venusutarit

Üye
bt ile arabaya nasıl komut veriyo ortağım arabada varmı bt? configuration nasıl yapılıyor? ben bu prgramı görünce telefonu pcde direksiyon joystik olarak kullanacaz falan sanmıştım. arabayı nasıl yönetir ortağım ya? gazını debriyajını nasıl yapıyo!
Ben M500 ppc kullanırken bir programım vardı kızılotesi kumanda her kumandayı ayarlayabiliyordum
örn. herhangi bir kumandayı telefonun kızılötesi portuna tutarak sırayla bütün tuşlarına basıyordum telefon otomatik kayıt ediyordu buda onun gibi olabilir oyuncağın kumandasından sırayla sağ-sol ileri geri komut verirsin telefondan onaylarsın sonra kaydeder ve kullanırsın

Revengeful

Emekli Yönetici
iyimiş :D

melgklay

melgklay

Üye
ya programın fikri süpermiş tamam ama kimse net bi açıklama getirmemiş bluetooth ile kontrol edilen arabalardamı yoksa bildiğimiz rclilerdemi işe yarıyo?

venusutarit

venusutarit

Üye
O videodaki araba Bt ile kontrol için üretilmiş ve ona uygun program yazılmış
Firma linki inceleyebilirsiniz

psclabs

psclabs

Üye
teşekkürler sağolsın

wratH!

wratH!

Üye

Beyler türkiyeden satış desteği yok bu siteyi örnek olarak gösterdim 42 sterlin diyor fiyatına.

apobaba1234

apobaba1234

Üye
bu program sadece kendi sitesinde satılan minicooper için geçerli bi sitede bu programı kullanarak adamlar gerçek arabaya entegre etmişlerdi bunu ama motorla felan baya bi oynamışlarrdı direksyona bişeler bağlamışlardı gerçek arabayı bile kullanıolardı kendi sitesinde satılan bt kontrollü araç harici bi işe yaramıo

selly1310

selly1310

Üye
biraz gereksiz bir uygulama.Kim şimdi n8 ile uzaktan araba calıştırcıcak ve bu bize ne gibi bir fayda getircek.

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
biraz gereksiz bir uygulama.Kim şimdi n8 ile uzaktan araba calıştırcıcak ve bu bize ne gibi bir fayda getircek.
örneğin bi çocuk uzaktan kumandalı araba ile oynuyor eğlencesine sende oynarsın n8 le çocuk donar kalır :D

suat1111

suat1111

Üye
dısarda havan olcak iştebu:alkis:alkis

melgklay

melgklay

Üye

kusura bakma arkadaşım ama senin bazı oyunları şiddetle aradığını hatırlıyorum sanki.. O oyunlar sana nasıl bi fayda getiriyor? Eğlence bu.. Bir fayda bekleyemezsin

selly1310

selly1310

Üye
kusura bakma arkadaşım ama senin bazı oyunları şiddetle aradığını hatırlıyorum sanki.. O oyunlar sana nasıl bi fayda getiriyor? Eğlence bu.. Bir fayda bekleyemezsin

sende kusura bakma arkadaşım.beni galiba biriyle karıştırdın.ben oyun felan aramadım.Sen karıştırdın herhalde.Ama konu zaten bu degil.Yani benim icin gereksiz birşey senin icin önemli olabilir.Ben burda kimseyi incitmek istemedim.sırf benim icin bu uygulama gereksiz bir uygulama.Onun yerine asansörü cagırmak icin bir uygulama yapsalar.Eve girmeden önce arabayı park ederken n8 den bir uygulama ile asansör cagırdım.

suat1111

suat1111

Üye
izleyin buyrun hoporlör bağlama