N8 Tamir Ettircem Görüşlerinizi Bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
    Konu Sahibi
N8 Tamir Ettircem Görüşlerinizi Bekliyorum
Merhaba Arkadaşlar, benim cihazın GPS, Wi-Fi ve Bluetooth alış sinyalleri normalden çok çok düşük. İnanılmaz düşük! Ben cihazı K.V.K'ya versem toplam tamir maliyeti ne kadar tutar? KVK'yı biliyosunuz güzel, kaliteli ve sağlam yapıyor. Bende bu tür konularda onlara güvenirim. Sizce yukarıda belirttiğim sorunların çözümü bana toplam ne kadara patlar? Lütfen bu işten anlayan arkadaşlar yorum atsınlar. Acil!

Symbianize

Symbianize

Üye
Bi format atip yeniden yukle yazilimi sinyal olduguna gore donanimsal degildir bence hic cekmese donanimsal olur

• Beğen
Tepkiler: Bessonnitsa
Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle görüşünüz için teşekkür ederim.

Hepsini yaptım OFW, CFW, vs... ama olmadı. Cihaz içindeki parçaların anakart bağlantı noktaları ile herhangi temassızlık olduğu kanaatindeyim.

darkwolf33

darkwolf33

Üye
kardeşim bende de bluetooth problemi vardı verdim servise anakartı değiştirdiler 20 günde de yapıp gönderdiler.hdmı kapağında da çok küçük bir çatlak vardı onuda yapsınlar demiştim sağolsunlar bütün kasayı komple değiştirmişler sıfır gibi cihaz göndermişlerdi fiyat olarak ise eğer anakartı değiştirirlerse 250> gibi düşünüyorum garantisi yokmuydu?

• Beğen
Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
    Konu Sahibi
Yurtdışından hediye geldi. Cihazı biraz inceledim çoğu sorunun farkına vardım ama hediye sonuçta! Şimdi cihaz GPS, Wi-Fi, Bluetooth hariç 4x4lük çalışıyor. Tek sorunum bunlar. Sizce anakarta kadar yansır mı bu sorun?

Symbianize

Symbianize

Üye
Bence yansir sonucta hepsi anakartin uzerinde

• Beğen
Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
    Konu Sahibi
:S Sadece parçaları değiştirseler?

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
    Konu Sahibi
Up Up Up

darkwolf33

darkwolf33

Üye
sadece parça değişimi olmaz anakartı değiştirirler bence çünkü tümleşik yapıda onlar

• Beğen
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
garantisi varsa ücretsiz değişim yapabilirler..anakart da değişebilir. yeni cihaz da verebilirler..n8 piyasada olmadığı için n9 bile verebilirler..şansını dene.garantin yoksa bulaşma bence. 250 tl verilmez ana kart için. elden çıkar üzerine koy yeni bir model alırsın. mesela 701

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
    Konu Sahibi
Garantim yok ama yeni bir cihaz alma şansımda yok. Peki bu telefon borsalarındaki teknik servislere götürsem onlar ne der ne yapar? Bi fikri olan var mı?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Garantim yok ama yeni bir cihaz alma şansımda yok. Peki bu telefon borsalarındaki teknik servislere götürsem onlar ne der ne yapar? Bi fikri olan var mı?

ankaradasın sanırım..kızılayda sakarya caddesindeki telefoncuları bir dolaş fiyat al,olmadı teleservice'e götür necatibey caddesinde ücretli onarım da yapıyorlar hem de yetkili servis kafan rahat olur. ayrıca ücretli onarımdan sonra 6 ay da kendileri garanti veriyor.

• Beğen
Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
    Konu Sahibi
Evet Ankara'dayım. Necatibey Mobile Center'da bir arkadaş vardı bugün onun yanına gittim sohbet ettik filan durumu anlattım. Teknik Servis'in yanına götürdü beni arkadaşımın böyle bir sorunu var sağlam birşeyler yapın filan dedi. Teknik Servis donanımsal olmaz büyük ihtimal yazılımsaldır dedi. Bende biraz daha konuyu açtım anlattım. Onlarda o zaman bize bırak biz çözelim sorunu dediler. Cihazı şimdilik vermedim ama bilmiyorum.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​tanıdığın ise bırak bence yapabiliyorlarsa yapsınlar.yabancı yere bırakıp da aklının kalması daha kötü

• Beğen
Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
    Konu Sahibi
Bencede! En iyisi götüreyim oraya yapsınlar.

Arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

darkwolf33

darkwolf33

Üye
garantisi varsa ücretsiz değişim yapabilirler..anakart da değişebilir. yeni cihaz da verebilirler..n8 piyasada olmadığı için n9 bile verebilirler..şansını dene.garantin yoksa bulaşma bence. 250 tl verilmez ana kart için. elden çıkar üzerine koy yeni bir model alırsın. mesela 701

kardeşim kesinlikle n9 vermezler ben de telefonu servise verdim anakartı değişti hdmı kapağı kırıktı onu da değiştirmelerini söyledim tüm kasayı değiştirdiler yani parça değişimi yaparlr ancak soeun 3 kez tekrrarlarsa dediğin gibi para iadesi veya sıfır tel verebilirler aksi takdirde birde serviste 30 iş gününü geçirirse verirler başka türlü de vermezler

bayon

Üye
kardeşim kesinlikle n9 vermezler ben de telefonu servise verdim anakartı değişti hdmı kapağı kırıktı onu da değiştirmelerini söyledim tüm kasayı değiştirdiler yani parça değişimi yaparlr ancak soeun 3 kez tekrrarlarsa dediğin gibi para iadesi veya sıfır tel verebilirler aksi takdirde birde serviste 30 iş gününü geçirirse verirler başka türlü de vermezler

adam yurt dısından geldi diyor telefon garanti kapsamı dısında oluyor.

ayrıca ben n95 kullanıyorum ve anakartımı kvk 800 tl ye değiştirdi bilginize

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye

tamiri mümkün olmayan arızalarda cihaz değişimi olabiliyor.tabi garantisiz olarak işlem görürse değişim yapmazlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt