n000k
Üye
evet onu biliyorumda biri burda forumda yazmıştı.. serkanet miydi neydi.. bi yorumunda saymaya başlayınca bekleme phoneix i kapa , aç teli falan yazmıştı.. ondan bi sorayım dedimevet. Bellelerin hepsinde öyle olur. Test mode'ları yok çünkü.
var. C:/Animations/Effects içine atacaksın.tamamdır yükledim oldu.. şimdi biraz kurcalayayım evet 25.07 den yüklenmiyor belle.. bence belkide bunu farkettikleri için hala belleyi sürmüyorlar piyasaya.. yoksa millet yükleyemiycek..
----------Eklendi @ 14:38:42 ---------- Yazıldı @ 14:36:49 ----------
evet onu biliyorumda biri burda forumda yazmıştı.. serkanet miydi neydi.. bi yorumunda saymaya başlayınca bekleme phoneix i kapa , aç teli falan yazmıştı.. ondan bi sorayım dedim
----------Eklendi @ 14:45:51 ---------- Yazıldı @ 14:38:42 ----------
hay gözünü seveyim güzel olmuş valla bu belle.. sen şimdi bana söyle bakalım neleri kapayayım şarj yemesin diye? .. bulun ayarlarından kapadım.. comminicator u bulamadım .. ordanda ayarlarını yapcaktım şarj yemesin diye.. bu arada çok derli toplu olmuş, iyi olmuş beğendim
----------Eklendi @ 14:46:30 ---------- Yazıldı @ 14:45:51 ----------
bu arada flighTAIR abinin effectslerini atabiliyormuyuz.. yoksa o özellik yokmu?
Sis şeklinde değil. Effectleri indireceksin zipli yada rarlı şekilde. İçinde birsürü dosya olacak. Onun içindeki dosyaları C:/Animations/Effects in içine atacaksın ama ilk önce içini silmen lazım.tamamdır dostumpeki nasıl atıcam?? sis şeklinde değilmi? bi anlatsana kısaca
deben dedim demek istemiyorum ama neyse
evet farklı.. menü çok derli toplu olmuş.. daha yükleyeli 2 saat oldu.. yapan kişi stabil diyo şuana kadarda bi ayarsızlık görmedim..polluxea♪;3969350' Alıntı:ivo777 3.1den stabilmi arkadaslar? fark varsa yükleym..
Refurbish yap sorun çıkmaz.polluxea♪;3969382' Alıntı:​ivodan ii dyosun yani dostum ?
----------Eklendi @ 16:26:23 ---------- Yazıldı @ 16:11:02 ----------
bi şey daha sorcam dostum ivo777'nin üstüne kursam bi sorun olmaz dmi ? telefona tekrar anna atıp üstüne kurmama gerek yok herhalde ? zaten anna dosyalarıyla degiştiryoruz kurarken bi sorun cıkmaz dmi ?
----------Eklendi @ 16:41:03 ---------- Yazıldı @ 16:26:23 ----------
​arkadaslar bi cevap verin yüklüycem cevabnızı bekliyorum..
Düzeltecek birşey bulabilirsem çıkartırımbak bayramdan önce çıkar yenisini heeeee
10 adete kadar ekran açabilirsin. Sorun çözüldü. DCIM/100NOKIA telefonu fotoğraf makinesi gibi algılaması içindir pcnin. Taşınamıyor maalesef fakat galeride sorun çıkartmıyor.ya diğer konuyada yazdım da hazır burdayken sorayım internet radyosu var mı bunun olursa çok iyi olur yoksa belle de mi yok birde dcim/100nokia kısayolunu görüntülere taşıyabilirmisin yani galeri sorunu çözülür birde kaç adet ekran eklenebiliyor sonuçta widgetler biraz büyükde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?