TheMadness
Üye
-
Konu Sahibi
-
Öğleye kalmaz yüklerim.2.0 ı dün gece yüklemiştim süper geliyodu daha 1 gün olmadan yenileyeceğim desene
sabırsızlıkla bekliyoruz madness kardeş
----------Eklendi @ 00:29:17 ---------- Yazıldı @ 00:28:29 ----------
yarın erken yükler misin?
eyvallahÖğleye kalmaz yüklerim.
Oluyor. Yeni sürümde türkçe olucak. Opera'dan da giriliyor mobile.twitter.comovi maps ingilizce .. Türkçe olmuyor. zaten o kadar ingilizcen vardır umarım zor değil yani. bence asıl dert n8 in tarayıcısından twittera girememek. annada 1.0 da 1.2 dede oluyodu opera giriyor ancak oda tam site açıyor..
öğlen geçtiÖğleye kalmaz yüklerim.
gelmicekmi ?öğleye kalmaz yüklerim.
Ne yazık kardeş. Yapacak bir şey yok.Portlanabilir fakat elimde E7 yok. N8 ile E7 nin ekran farkı olmasaydı uyum sağlardı fakat ekranı daha büyük.Madness, kardeshim E7 icin hic mi belle yok? leaked falan? kac aydir interneti didik didik ediyorum yok. her gun en azi 5 kez guncellemeleri kontrol ediyorumsen bi shey yapamazmisin? (
Her ikisinde de. Ayrıca maps türkçeleştirildi. FM vericisinin ingilizce olması sorunu düzeltildi. Belle duvar kağıtları C de yüklü geliyor.ne gibi yenilikler var görünümde mi yoksa performansında mı_?
Şu iki gündür yaklaşık on onbeş kere flash attımHer ikisinde de. Ayrıca maps türkçeleştirildi. FM vericisinin ingilizce olması sorunu düzeltildi. Belle duvar kağıtları C de yüklü geliyor.[COLOR=Silver' Alıntı:----------Eklendi @ 18:58:10 ---------- Yazıldı @ 18:57:12 ----------
[/COLOR]Daha da stabilleştirildi hızlandırıldı+BrightnessControl eklendi. İki saat birden eklendi(Büyük ve küçük saat)
Oluyor. Yeni sürümde türkçe olucak. Opera'dan da giriliyor mobile.twitter.com
Küçük fark dediklerin telefonda büyük hatalar oluşturabilir. Risk almayı seviyorsan N8 bellesini E7 ye flashla ama önermem geri dönemeyebilirsinMadness, kardes ben kendi e7 mi veriyim kalsin sende )) kac gun alir ki bunu yapmak? toplam 10-15 kucuk fark var e7 ile n8 arasinda. bence cok zor olmaz ya
bi deniyebilirmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?