N8 Symbian Belle 111.030.0607 AE Software Farkıyla

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erdem_-_AKBULUT

Erdem_-_AKBULUT

Üye
    Konu Sahibi
N8 Symbian Belle 111.030.0607 AE Software Farkıyla
Sürüm Notları

Tüm Widgetler Eklidir Office Sorunsuz Çalışmaktadır :oke:

Hız ve Performans isteyenler İçin İdealdir

*Bluetooth Görünürlüğü Herkese Görünür Yapıldı
*Profil Zil Sesleri Sabitlendi Diğer Zil Sesleri Silindi Nokia Tone Değişti Tatlı bir müzik eklendi.
1 yeni alarm sesi Eklendi Sürpriz Olsun :)
* Başlangıç animasyonu değişti
*Çalar Saat Sesi Değişti Sesi Değişti
*Başlangıçta 4 Ev ekranı var 1. ve 4. Boş 2.'de Müzikçalar - Radyo ve Arama Çubuğu var 3.'de Takvim, E-posta, 2 adet Tek rehber var
*Oyun Olarak Tetris HD eklendi mükemmel bir sürümdür
*Ekran parlaklık Ayarı programı eklendi ve bu programla istenirse ışık sensörü kapatılabiliyor.
*Güzel Bir Ses kaydedici Eklendi
*HDR Photo Camera yazılımı eklendi
*Menu Utulity adlı menü düzeni yedekleme programı eklendi, yedekleri e:/data üzerine oluşturuyor
*Tabiki Rom Patcher ekli Rofs2 içinde
*Whatsapp eklendi
*X-Plore Eklendi
*Fmobi Eklendi

Kurtulus40 Abime Teşekkür Ederim :)

Downgrade Yapıp Anna Dosyalarına Edit ile Değiştirerek Flashlıyoruz Güle Güle Kullanın

Hatalarım Varsa Affola yazın düzeltmeye çalışayım :)

• Beğen
Tepkiler: freelion, ЯReiS ve Kurtuluş40

dogan64

Üye
yükledim ama tel açılmıyor bir konturol et emeklerin için teşekkürler.

Erdem_-_AKBULUT

Erdem_-_AKBULUT

Üye
    Konu Sahibi
downgrade yaptın mı
11. sürüme downgrade et sonra Anna dosyalarını değiştirerek flasyalacaksınız Ape only ve MMC dosyalarını phoenix'ten siliyoruz ben şuan kullanıyorum ve hata almadım işlemlerinizi kontrol edip deneyin bi daha
Bi problem olursa Team'dan bağlanıp halledebilirim

dogan64

Üye
deneyeceğim teşekkürler.
arkadaşım tamam hata bende downgrade yapacağım çünki bendeki 609 du bu 607 tamam

ЯReiS

ЯReiS

Üye
guzel bi sunum yapmissin ve guzelde bir calisma olmus..emegine saglik..ama bir sey soylemek isterim keske o programlari eklemeseydin onlari sis olarak ek bir dosyada verseydin daha iyi olurdu gibime geliyor..cunku bende eklemistim ofis x-plore vs..sorun olmadi tamam calisyor hepsi ama kaldirmak isteyince kalkmiyor ve guncellemede yapamiyorsun. olsun guzel olmus tesekkurler..

• Beğen
Tepkiler: devran86
KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
emegine saglik kardesim. Sana tawsiyem cfw'nin özelliklerini kullanicilar icin arti ve eksi yönleri maddeler halinde konuna ekle. Iyi paylasimlar

Erdem_-_AKBULUT

Erdem_-_AKBULUT

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler
cfw isteklerinize göre düzenlenecek ve çeşitlilik artırılacaktır güncelleme isteyenleri udaya attım office sıkıntısız oldugundan silmek istemedim ama su bi gerçek yorum ve eleştiri sizden düzenlemek benden bu ilk cfw'm olmasına karşın kendime göre başarılı çalışma oldu galiba taktir sizden teşekkür ederim :)

karaoglan85

karaoglan85

Üye
arkadaşlar bu versiyonu kullandım ve memnun kaldım fakat yanlışlıkla nokişanın güncellemesini yaptığım için versiyon 09 a yükseldi bu yazılımın aynısının 09 versiyonu ne zaman çıkacak sizce

Erdem_-_AKBULUT

Erdem_-_AKBULUT

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu versiyonu kullandım ve memnun kaldım fakat yanlışlıkla nokişanın güncellemesini yaptığım için versiyon 09 a yükseldi bu yazılımın aynısının 09 versiyonu ne zaman çıkacak sizce

Teşekkür ederim memnuniyetiniz benim için önemli
şuan 609 versiyonu yapıyorum elinizdekinden daha stabil olmasını bekliyorum.

karaoglan85

karaoglan85

Üye
sabırsızlıkla bekliyoruz

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
teşekkürler kardeş ellerine sağlık

Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
Dostum orda blur eklemişsin ama okunuyor haberin olsun :Doturdum 2 saat onu çözmeye çalıştım Emeğe saygı :D

----------Eklendi @ 21:39:30 ---------- Yazıldı @ 21:39:07 ----------

Ha bu arada sunum için teşekkürler. :D

Erdem_-_AKBULUT

Erdem_-_AKBULUT

Üye
    Konu Sahibi
Dostum orda blur eklemişsin ama okunuyor haberin olsun :Doturdum 2 saat onu çözmeye çalıştım Emeğe saygı :D

----------Eklendi @ 21:39:30 ---------- Yazıldı @ 21:39:07 ----------

Ha bu arada sunum için teşekkürler. :D

çok sağolun :)) teşekkür ederim de blur olayını anlamadım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt