n8 symbian anna fotogörünteleyici sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zavcu

zavcu

Üye
    Konu Sahibi
n8 symbian anna fotogörünteleyici sorunu
arkadaşlar anna yükledikten sonra telefonu resetledim temiz olsun dedim soft format attım programları vesaireyi kaldırdı normal olarak yalnız ufak bir sorunum var telefona attığım fotoların bir kısmı açılmıyor peki dedim açılmıyo sileyim ozaman bu seferde sistem hatası diyo sizce sebebi ne olabilir sinir bozucu bi durum ( ama şunu söylemeliyim anna yı çok beğendim çok stabil çalışıyo ve hızlı tarayıcıda güzel fakat eksikleri var bayabi şu müzik çalarda oyun seslerinin çıkması felan gerçi forumda araştırıp onuda çözdüm artık belle gelirse onlarda hallolur inşallah umutzusum pek ama kısmet ...

ebu_ubeyde

ebu_ubeyde

Üye
bende aynı sorun vardı telefonu pc ye bağla ordan sil sorun biter anna çoook güzel emin ol

zavcu

zavcu

Üye
    Konu Sahibi
alakası yok be dostum tekrardan yükledim başka bi çözümü olmalı daha önce gösteren fotoları neden şimdi açmıyo pc de sorunsuz gözüküyolar acaba sebebi nedir bunun bilen birileri yazsa tam süper olcak

hotmail1

Üye
zavcuyla aynı sorunu yaşıyorum çözümünü bilen var mı?

benighted

benighted

Üye
telefonun dilini ingilizce yapin arkadaslar bende de vardi o sorunlar duzeldi.hatta muzik calardaki oyun sesleri de gitti dili ingilizce yapinca.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
zavcuyla aynı sorunu yaşıyorum çözümünü bilen var mı?
arkadaslar anna yada belle olsun kamarayi acip fotograf cekip kaydetmediniz surece resimleriniz gozukmez.cunku resimleri tanimiyor bir tane cekip kayit yapin gorunur.bilginiz olsun..

yeah_yeah

Üye
veri sil ve geri yükle yaptıktan sonra soft format yerine hard format atmayı denediniz mi ? ... bence öncelikle ovi suite ile bu işlemleri yapmadan once yedek almalısınız

brifing

Üye
evet o sorun bendede var fakat dosya yöneticisinden görünüyor ama fotoğraflardan görünmüyor..bende anlam veremedim..ama arkdaşın dediği gibi kendi kamerasıyla çekmediğim fotolar olduğu için öyle..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt