Symbian Anna Wireless sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tayko177

Üye
    Konu Sahibi
Symbian Anna Wireless sorunu
Arkadaşlar symbian anna yı yükledikten sonra herşey çok güzeldi . Fakat symbian anna 1/2 2/2 ve ovi güncellemelerini yükleyememiştim . Nokia dan aradılar soft format atın dediler . Soft formattan sonra 2/2 yüklendi fakat diğerleri yüklenmedi . Üstüne üstlük telefon sürekli wireless a bağlanmaya başladı . Widget çdışı moddayken , wireless varlığını göster kapalıyken herşey offline iken oluyor yani . Sıkıntı büyük hem güncellemeleri yükleyemedim hemde wireless sorunu geldi şimdi. Yardımcı olabilecek olan var mı acaba ?

gkyrn

gkyrn

Üye
posta kutusu ya da internet kullanabilecek başka bir uygulama kurulu olabilir mi tel de?

tayko177

Üye
    Konu Sahibi
evet 2.ekranımda eposta var . Fakat symbian^3 te de vardı bu öyle bir sorun yoktu hiç

devil____boy

Üye
bildiğim kadarıyla gelen 2 anna güncellemesinden birisi wireless sorununu gidermek içindi yüklemeler tekrar düzgün yapılırsa ve e-posta ç.dışı widget vs de ayarlanırsa sorun kalmaz sanırım

tayko177

Üye
    Konu Sahibi
işte güncellemeleri yapamıyorum ki . Hata veriyor hep .

gkyrn

gkyrn

Üye
evet 2.ekranımda eposta var . Fakat symbian^3 te de vardı bu öyle bir sorun yoktu hiç
tamam sorun çözüldü büyük ihtimalle.posta kutusunu aç seçenekler ayarlar posta kutunu tıkla tekrar ,otomatik alma ,alım sıklığı, en kısa sürede yerine her gün yap .gün içinde bir kere kısa bi süre bağlanacaktır . ya da alım günlerinden bağlanmasını istediğin günü de seçebilrsin. ayarları tamamlayıp teli yeniden başlat . sorun çözülmüş olmalı.

tayko177

Üye
    Konu Sahibi
Dediğin gibi yaptım galiba oldu . Çok teşekkürler . (Alım günü tek gün belirledim)
Peki şu güncelleme sorunu ile ilgili yardım edebilir misiniz ?
Symbian anna 2/2 yüklendi fakat 1/2 hata veriyor .

gkyrn

gkyrn

Üye
Dediğin gibi yaptım galiba oldu . Çok teşekkürler . (Alım günü tek gün belirledim)
Peki şu güncelleme sorunu ile ilgili yardım edebilir misiniz ?
Symbian anna 2/2 yüklendi fakat 1/2 hata veriyor .
rica ederim arkadaşım yardımcı olabildiysem ne mutlu:oke:
güncellemeyle ilgili senin gibi aynı sorunu yaşayanlar oldu sanırım forumda,güncellemeyi telefondan yapmayı dene. olmazsa ovi suite üzerinden dene bir de pc ye bağlayıp. sorununu forumda aratırsan daha ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsin sanırım. son çare olarak telin yedeğini alıp veri sil geri yükle yap(*#7370#) daha sonra tüm güncellemeleri yeniden dene.yedeğini telefona geri yükle ovi suite ile. tabi bunun sonrasında az önceki gibi(e posta sorunun) bazı ayarlamaları yenien yapman gerekebilir..

tayko177

Üye
    Konu Sahibi
Dediğin işlemleri önceden de birkaç kere yaptım fakat aynı sorun devam etti . Galiba hard format la düzelecekmiş . Onu da ben bilmiyorum . Halledicez artık bir şekilde . Yardımın için çok sağol .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt