N8 Operatör Logosu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

brzgunay

Üye
    Konu Sahibi
N8 Operatör Logosu
Merhaba arkadaşlar N8 telefonum var avea yazan kısmını logo olarak gostermek istiyorum.Bu nasıl yapabilirim acaba?Forumda arastırdım ama pek fazla bişi bulamadım.Yardımcı olabilirmisiniz?

-omer-

-omer-

Üye
nasıl logo?? bi açıklasan,yazı yerine operatör logosu mu istiyosun??:hmmm

brzgunay

Üye
    Konu Sahibi
Evet yazı yerine operator logosu olmasını istiyorum..

-omer-

-omer-

Üye
Daha önce bi telefonda gördüysen kesnlkle vardır ama görmedysen yoktur,ki bence yok

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
var diye biliyorum bazı telefonlarda ama N8 de varmı bilemem olsa süper görünür

laplace06

laplace06

Üye
valla ben o işi şöyle çözdüm . lattern soft hidden operatör diye pro var onu kurdum öperatör logosunu sildim, sonra duvar kullandığım duvar kağıdın photoshopla istediğim logoyu ekledim ve duvar kağıdı olarak kullandım

----------Eklendi @ 15:53:32 ---------- Yazıldı @ 15:00:27 ----------

valla ben o işi şöyle çözdüm . lattern soft hidden operatör diye pro var onu kurdum öperatör logosunu sildim, sonra duvar kullandığım duvar kağıdın photoshopla istediğim logoyu ekledim ve duvar kağıdı olarak kullandım

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye

----------Eklendi @ 15:53:32 ---------- Yazıldı @ 15:00:27 ----------

akıllıca ama kesin çözüm olmaz :D

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
en azından idare ediyorum bu şekilde :naughty::naughty::naughty::naughty:
ben asıl hareketli duvar kağıdı istiyorum 6300 bile bu işi yapıyorken n8 de yok canım sıkılıyo:angry::angry::angry::angry:

haklısın ama illa hareket istiyosan temalardan nokia theme dark ı seç sonra seçenekler de animasyonlu arka plan ı açık yap ;) nokia theme blue green orange da da geçerlidir sadece black te olmuyo

mcnpl4

mcnpl4

Üye

haklısın ama illa hareket istiyosan temalardan nokia theme dark ı seç sonra seçenekler de animasyonlu arka plan ı açık yap ;) nokia theme blue green orange da da geçerlidir sadece black te olmuyo

oyle oluyomuymus? Bende anna yuklu o temalar yok malesef..

laplace06

laplace06

Üye

teşekkür ederim ama o hareket kesmiyo beni android deki gibi istiyorum inşallah bize de gelir:oke::oke:

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
teşekkür ederim ama o hareket kesmiyo beni android deki gibi istiyorum inşallah bize de gelir:oke::oke:

inş bellede belki çok az bi ihtimal çünkü telefonun sistemini yorar gibi hareketli felan şimdi :D onun yerine ekran koruyucular var bubbles sleeping screen bunlarda çok güzel

den1905

den1905

Üye
arkadaşım biraz kurcaladım fakat pek birşey bulamadım logolardan başka umarım işe yarar.

pRime.

pRime.

Üye
Oplogo changer gibi bir program vardı s60v3 ve v5te, onu deneyebilirsiniz ama çalışır mı bilmem. Bence gereksiz bir program.

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
bence böyle bişeyin artık telfonun kendinde olması lazım telefonlar ne hale geldi rengarenk cap canlı ama operatöre çekim gücüne felan bakıyosun kaç yıllık teknolojiye göre yapılmış :D

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bu orjinal temalari bulabilirmiyiz ki? Ben anna yukledim bende yok.s

-omer-

-omer-

Üye
s^3 için yok ama olsa iyi olur bide photoshopla yaptgn resm güzel ama baska resmler icinde mi öyle yaptn?? ugrastrr o yaa

full force

full force

Üye
maxicep.com/s60-3rd-sistem-araclari/oplogo-changer-v0-03-turkce-227464.html bu programı indir benim telefonda çalıştı çok güzel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt