valla ben o işi şöyle çözdüm . lattern soft hidden operatör diye pro var onu kurdum öperatör logosunu sildim, sonra duvar kullandığım duvar kağıdın photoshopla istediğim logoyu ekledim ve duvar kağıdı olarak kullandım
akıllıca ama kesin çözüm olmazvalla ben o işi şöyle çözdüm . lattern soft hidden operatör diye pro var onu kurdum öperatör logosunu sildim, sonra duvar kullandığım duvar kağıdın photoshopla istediğim logoyu ekledim ve duvar kağıdı olarak kullandım
----------Eklendi @ 15:53:32 ---------- Yazıldı @ 15:00:27 ----------
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

akıllıca ama kesin çözüm olmaz![]()

en azından idare ediyorum bu şekilde
ben asıl hareketli duvar kağıdı istiyorum 6300 bile bu işi yapıyorken n8 de yok canım sıkılıyo![]()
haklısın ama illa hareket istiyosan temalardan nokia theme dark ı seç sonra seçenekler de animasyonlu arka plan ı açık yapnokia theme blue green orange da da geçerlidir sadece black te olmuyo
haklısın ama illa hareket istiyosan temalardan nokia theme dark ı seç sonra seçenekler de animasyonlu arka plan ı açık yapnokia theme blue green orange da da geçerlidir sadece black te olmuyo

teşekkür ederim ama o hareket kesmiyo beni android deki gibi istiyorum inşallah bize de gelir![]()
onun yerine ekran koruyucular var bubbles sleeping screen bunlarda çok güzeloyle oluyomuymus? Bende anna yuklu o temalar yok malesef..
bu orjinal temalari bulabilirmiyiz ki? Ben anna yukledim bende yok.s