N8 nokıa play to dlna sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

deli oğlan

Üye
    Konu Sahibi
N8 nokıa play to dlna sorunu
arkadaşlar bende arçelik 82 208 dlna özellikli tv var tv kabloyla modeme bağlı wifi modem var tvden dlna özelliğine girince ve telefonun ayarlarından dlna sunucusunu açtığımda tv n8 i görüyo içindeki videoları müzikleri resimleri görebiliyorum, ancak n8 play to programını çalıştırdığımda tv yi görmüyo cihaz bulunuyor yazıyo ölece bekliyo bi yardım edin :(

akinorta

Üye
tv nin görünürlük ayarı vardır belki dışarıdan görünmeye kapalı olabilir. Ayarları kurcala biraz

deli oğlan

Üye
    Konu Sahibi
tv nin görünürlük ayarı vardır belki dışarıdan görünmeye kapalı olabilir. Ayarları kurcala biraz

bakmadığım yeri kalmadı valla..tv görüyo ama n8 görmüyo tvyi.

- - - Eklendi - - -

bakmadığım yeri kalmadı valla..tv görüyo ama n8 görmüyo tvyi.

deli oğlan

Üye
    Konu Sahibi
yardımcı olabilecek yokmu arkadaşlar ?

deli oğlan

Üye
    Konu Sahibi
çıldıracam valla :)

esatgelmedi

Üye
telefonu tv ye eklemen gerekiyor en azından samsung tv de böyle oluyor. olmazsa kullanma kılavuzuna bak yada televizyonunla ilgili forumları araştır (forumdonanımhaber vb.) telefondan kaynaklandığını sanmıyorum

MuRti20

Üye
bizde lg 47lv5500 var hiç birşey yapna gerek kalmıyor ama tv internete wi-fi ile bağlı bencede tv nin ayarlarıyla ilgili olmalı.

deli oğlan

Üye
    Konu Sahibi
peki tv de dlna var fakat sadece n8 in içindekileri oynatıyo ama n8 görmüyo tv yi oynatma özelliği olabilirmi sadece ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...