N8 mi ? İphone 4 mü ? Galaxy s mi ? HTC mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Hangi telefon

• Kullanılan toplam oy
    164
ayetullah25

ayetullah25

Üye
N8 diyorum.süper olağanüstü bir makina bence n8 al...

nakliyat

Üye
htc.derim

----------Eklendi @ 02:08:32 ---------- Yazıldı @ 02:05:58 ----------

htc.hd.3.işletim.sistemini çalştran.tek telefon.anroid.windows ve.wp7.3.tana.daha.ne.olsun

ayhanst

Üye
her türlü n8....diğerlerinde yok işletim hızı,çift çekirdek,tek çekirdek yok android vs.vs.n8 de hızlı.türkiyedeki şebeke internetiyle sayfa açılmalarında ve indirmelerde çok mu hızlı diğer telefonlar????n8 de hızlı.donanımıyla, şarjıyla,radyosu,modemi,hdmı,fotosuyla tam bir amiral telefonudur nokianın.Bu arada iphone 4 kullanmış biri olarak söylüyorum.işin yoksa itunesle uğraş mac le uğraş yabancı dilini geliştirr yükleme yapacağım diye...Bilgisayara Ovi suiti indir nokia da bütün işlemlerini anlaşılır şekilde yap kardeşim...bluetoth görmedi,algılamadı, pcden olacak yok wirelesten olacak dertleri yok.Oyun oynayacaksanız grafik işlemci kullanacaksanız 4,3'',4,7'' ne uğrasıyorsunuz alın lap top onda oynayın..adı üstünde telefon bu biraz kibar olur..son kez nokianın amiral telefonu n8 o kadar....

----------Eklendi @ 15:59:07 ---------- Yazıldı @ 15:49:01 ----------

Keşke biz de ülke olarak günlük işlerimizi yapabilecek bir telefon üretsek te elin gavurlarına o kadar para akıtmasak.para verdiğimizi bırakın adamların markalarını takım tutar gibi tutmasak..yok işlemciler,yok cam teknolojileri,yok foto teknolojileri vs.vs.Anadolu çocuğu birbirinin kalbini kırmasa...ekonomin ne gücün neye yetiyor ihtiyaçlarını hangisi karşılıyor....En iyi telefon o.

Seko 6313

Seko 6313

Üye
Htc.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
iPhone 4 :oke:

navti

navti

Üye
Ben tersten siralama yapicam sonuncu n8 ondan sonra iphone ondan sonra ise htc veya s (htcnin modeline gore degisir)

scven

scven

Üye
bu anket taş devrindemii yapılmış :D :D anlamadım ne n8 i ya dalgamı geçiyorsunuz :D :D tabiki htc sensation xe yani htc manyak hiçte karışık değil

enverpa_a

enverpa_a

Üye
Siz hayatinizda htc kullanmadiginiz galiba htc one x alda telefonu gor

cormile

Üye
nokia 5110 :aha:

casusrobot

casusrobot

Üye
hiç birini kullanadım 5800 :(

megtm

Üye
hiç birini kullanadım 5800 :(

Allahım alllahım bu ne ya nasıl bir konu bu anlam veremedim zaten mantık dışı cevaplar sorular hayret verici arkadaş hepinize gülüyorum özellikle n8 diyen arkadaşlara :)))

Türe

Türe

Üye
Htc one x

amcalu1

amcalu1

Üye
Piyasadaki en iyi tel htc one x artik iPhone devri bitti