N8 mi ? İphone 4 mü ? Galaxy s mi ? HTC mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Hangi telefon

• Kullanılan toplam oy
    164
Trackmania

Trackmania

Üye
    Konu Sahibi
nokia sadece parası bol enayilerin favorisi olabilir. :) euro bazlı girior ülkemize. orda 1 se burda 10. değermi değmez elbetteki. biz nokiadan ağzı yananlardan oluşuoruz. ve şu anda bütün dünyanın tek liderinin sadece samsung olucağını bilioruz. teknolojiyi ucuza getiren marka :)

Necmati arkadaşımızın dedigi gbii herkezin kendi fikri ama kalkıpta enayilerin demek ayıp olur..
Nokiadan ağzı yananlar derken katılıyorum ama n8 hiç elime geçmedi garantisini vermiyorum :oke::islik

Necmati

Necmati

Üye
[RedaLöRd]#;3059365' Alıntı:
Necmati arkadaşımızın dedigi gbii herkezin kendi fikri ama kalkıpta enayilerin demek ayıp olur..
Nokiadan ağzı yananlar derken katılıyorum ama n8 hiç elime geçmedi garantisini vermiyorum :oke::islik
cevap vercektimde fikrine saygı duyuyorum arkadaşımızın :)
enayi ağır kaldı biraz ama ..

Trackmania

Trackmania

Üye
    Konu Sahibi
Onun ayıbı :)

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
teknolojiden anlamayan amerikan jonnylerine özenen gitsin iphone alsın.

nokia sadece parası bol enayilerin favorisi olabilir. :) euro bazlı girior ülkemize. orda 1 se burda 10

bu cümLeLer çok yakışıksız oLmuş .. arkadaşımız sadece tercihLerimizi sormuş anket yapmış ..

konuyu başka yönLere çekmenin hiç bir getirisi yok , her maLın bir aLıcısı muhakkak vardır ...

Burası bizim üLkemiz ve şartLar da ortada orda 1 ise oraya gitmeyi deneyebiLirsiniz ;) yok eğer mecburi istikamet vatanımız ise 100 de oLsa öpüp başımıza koyacağız ..

Trackmania

Trackmania

Üye
    Konu Sahibi

bu cümLeLer çok yakışıksız oLmuş .. arkadaşımız sadece tercihLerimizi sormuş anket yapmış ..

konuyu başka yönLere çekmenin hiç bir getirisi yok , her maLın bir aLıcısı muhakkak vardır ...

Burası bizim üLkemiz ve şartLar da ortada orda 1 ise oraya gitmeyi deneyebiLirsiniz ;) yok eğer mecburi istikamet vatanımız ise 100 de oLsa öpüp başımıza koyacağız ..

Adam hertürlü haklı aga :box

lifeixir

Üye
htc ye tek geçerim iphone kadar hassas bi dokunmatiği var üstelik iphone veya n8 olsun bu telefonların bütün uygulamaları kendi storunda var bi arkadaş kullanımı zor demiş ama katılmıyorum çok kolay olmasada karışık deil . bence en iyisi htc fakat şuan htc yeni bi model sürüyor türkiyeye gelmemiş htc desire hd diye ben araştırdım bence en mükemmel telefon o olucak saygılar :bigstar:

tugay__25

tugay__25

Üye
nokia n8 süper deneyin hd görüntü dvd izleme palzmada veya elc dide

-'kopuk

-'kopuk

Üye
HTC bence cok güzel .

clarsa

clarsa

Üye
bluetooth 3,0 usb on the go teknolojisi amoled ekran gorilla çizilmez ekran 12 mp 14x zoomlu xenon flashlı hdmı girişli s^3 işletim sistemiyle tartışmasız nokia n8 diyorum diğerlerinde bu özellikler yokken fiyatları 2 katı nokianın :D

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
nokia sadece parası bol enayilerin favorisi olabilir. :) euro bazlı girior ülkemize. orda 1 se burda 10. değermi değmez elbetteki. biz nokiadan ağzı yananlardan oluşuoruz. ve şu anda bütün dünyanın tek liderinin sadece samsung olucağını bilioruz. teknolojiyi ucuza getiren marka :)
Param bol değil,enayi de değilim ama hep nokia alırım pişman da değilim.Teknolojiyi ucuza getiren markaysa Galaxy S neden 1500 lira iken Nokia N8 1100 lira?? :)Samsung da ileride daha da kendini geliştirirse olur belki dünyanın tek lideri ama Nokia'nın pazar payını göze alırsan kimin lider olduğu ortada :)

runyyy

runyyy

Üye
walla burada telefonalrı gördüm kullandım n8 begenmedim , iphone ewet güzel ama pahalı ,htc çok karışık geldi galaxy s bana göre şuan on numara ve favorimdir .:))

clarsa

clarsa

Üye
çok saçma birşey bu hepsi telefon fakat htc marka onunda bir modeli olmalı saçma sapan anketler açmayın

Necmati

Necmati

Üye
HD2'yi gördükten sonra HTC :oke:

Starsley

Herkez istediğini desin n8 yine en önde ankette fark söz konusu

hakan.c

hakan.c

Üye
htc bir marka, keşke hangi modelden bahsediyorsan onuda yazsaydın.

farukozer4444

farukozer4444

Üye
iphone 4 :)

Starsley

Daha iyiki kullanılıyo ;)

totx

totx

Üye
Nokia isterse dağ kadar özelliğe sahip olsun hantal telefon yine de hantaldır.Benim tercihim iphone dan yana

SefaRR

Üye
Şartlanmış gibi herkez N8 ve iPhone 4 diyor.Çoguda zaten görünüş için alınıyor.