DERBEDER-34-
Üye
-
Konu Sahibi
-
701 e baktın mı hiç ?
zaten iphone fotoğraf çekicem diye lan hiç almasın bence gündüz idare eder ama gece çekimi hiç iyi değil 4 dede 4s dede.. peki n8 nasıl bilgin varmı ?sen fotoğraf işine takılırım diyorsan c7yi hiç önermem. Autofocus yok c7de. Makro çekim yapamazsın. Ben de kalmıştım ikisnin arasında bir zamanlar, fotoğraf çekmeyeceğimi bildiğim için c7 aldım hem daha ucuz hem tipi daha güzel bence. Gereksiz büyük değil. Ama 8megapiksele aldanıp gelme iphone4 bile bence daha iyi çekiyor
nette bi kaç kişi n8 takılıyor durduk yere sym bian çöküyor diyor öyle bir sorunla karşılaştınmı hiç ??eğer c7 ile N8 arasında isen N8 derim Tabiki, işlemci ram filan aynı zaten
808 ancak 600-700 olursa belki alabilirim yoksa 1500 verilmez o cihaza yaa n8 al daha iyiParanız Varsa 808 Daha Yeni Geldi Ülkemize Hepsinden Daha İyi + 41 MP Kamerasıda İnsanı Cezbediyor
Paran Normalsa 701, Birazda Azsa N8, Azsa C7'ye Kadar Düşeceyiz Artık
TEşşekürlerC7'nin kamerasında carl zeiss lens ve autofocus olmadığından yakın çekimler yapamazsınız fakat uzak çekim yani manzara vs. güzel. Yakın çekim sizin için önemli ise kesinlikle n8 alın öte yandan C7 bence n8 den daha şık daha ince görünüş olarak daha güzel dediğiniz gibi c7 nin dokunma hassasiyeti mükemmeldir n8 i bilmiyorum hızı vs ise işlemciler aynı olduğu için aynıdır.
Karar sizin
Paranız Varsa 808 Daha Yeni Geldi Ülkemize Hepsinden Daha İyi + 41 MP Kamerasıda İnsanı Cezbediyor
Paran Normalsa 701, Birazda Azsa N8, Azsa C7'ye Kadar Düşeceyiz Artık
N8'in takılma sorunları var.Benim babam kullanıyor.Bazen ekran geçişlerinde vs. çok takılabiliyor.Bir süre böyle devam edip kendisi düzeliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?