n8 mesaj yazarken telefon mesaj menüsüne geri dönüyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hell yeahh

Üye
    Konu Sahibi
n8 mesaj yazarken telefon mesaj menüsüne geri dönüyor
arkadaşlar mesaj yazarken (t9dan) hızlı yazmasam bile durduk yeri 2-3 sn duraksayıp telefon oturuma geri dönüyor yani şu güne kadar bir gün bile pişmanlık durmadım ne duraksamasından ne küçük takılmaları ne smybiandan çok memnundum ama bugün telefondan resmen soğudum bu neden olabilir bi çözümü varmı ?

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
bence sen telefona temiz bi flash at.bendede internete bağlanmıyordu flash attım telefon kız gibi oldu...

• Beğen
Tepkiler: -omer-
EngineerRVI

EngineerRVI

Üye
hiç qwerty klavye programı yükleyip kaldırdın mı yada mesaj sayın 200 ü geçtimi ondan da olabilir

hell yeahh

Üye
    Konu Sahibi
hiç qwerty klavye programı yükleyip kaldırdın mı yada mesaj sayın 200 ü geçtimi ondan da olabilir
hayır kardeş hiç öyle bi program yüklemedim mesaj sayım genelde 700 800 lerde ama silip mesaj yazmayıda denedim yine yapıyor

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
yok ya bendede oluyo bu t9 kullanmıyorum ama imleç gidiyo yazılar görünmüyo bazen atıyo felan telefonu kapatıp açınca düzeliyo artık bi güncelleme gelsinde kökten çözsün off

ozggurr

ozggurr

Üye
beta, ya da ovi store disinda bir uygulama kurduysaniz, telfonunuzda virus varsa bu tip sorunlar yasanabiliyor. Zaten uygulamalari kurarken, sistemnize zarar verebilir diye uyariyor ingilizce siz yine de devam diyorsunuz genelde ya.. guzel bir pc virus programiyla telefonunuzu taratin temizleyin.

Sonra ovi suite uygulamasi ile, sistemi yeniden yukleyin. Sistem yeniden yuklenirken hicbir bilginiz kaybolmuyor, korkacak birsey yok.

Gecmis olsun...

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
beta, ya da ovi store disinda bir uygulama kurduysaniz, telfonunuzda virus varsa bu tip sorunlar yasanabiliyor. Zaten uygulamalari kurarken, sistemnize zarar verebilir diye uyariyor ingilizce siz yine de devam diyorsunuz genelde ya.. guzel bir pc virus programiyla telefonunuzu taratin temizleyin.

Sonra ovi suite uygulamasi ile, sistemi yeniden yukleyin. Sistem yeniden yuklenirken hicbir bilginiz kaybolmuyor, korkacak birsey yok.

Gecmis olsun...
tarattım ben lisanslı virüs programım var ve 1 tane bile virüs yok ayrıca beta uygulamada yüklü değil ovi den arada bi indirip bakıp sildiğim uygulama oluyo (bi elin parmağı kadar olmuştur bu) onlarında beta olduğunu düşünmüyorum belki tek çözüm oviyle tekrardan sistem yüklemek olabilir

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Bende de oluyordu flash attım düzeldi. Şu an t9 la yazıyorum atmıyor. Flash nasıl atılır diye soruyorsan forumda konular var araştır bulursun.

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
Kardeş nokia C7mde aynısı oluyordu,götürmedik servis bırakmadım istanbul kvk'yı aradım hiç bir şekilde yardımcı olamadılar,bende tüm dosyaları yedekledim *#7370# tuşladım format attım telefona,tüm herşey tertemiz oldu,ilk aldığım gündeki gibi oldu,telefonu aç sonra direk güncellemelerini yap,ardından dosyalarını ekle ama phone memoryi ekleme,çünki büyük ihtimal internetten birşey indirirken bir cookies veya zararlı bir dosya indirdi sana sormadan telefon,onu ekleme zaten telefon kurulurken phone memory'e gerekli olan dosyalarını atar kendisi,sen kendine ait video film müzik oyununu at usb yardımı ile,telefon tertemiz olur :) bide güzelce mobil security programı yükledin mi tertemiz iş yapmış olursun,ben yaptım c7e 3 aydır mesajlarda tık yok :)

notbilal

Üye
bende de oluyor ama ben swype i kurdum sildim sonra böyle oldu. en kolay yoldan nasıl bi çare bulabiriz de düzeltiriz :) :) teşekkürler şimdiden :)

SilentOne

SilentOne

Üye
yaw t9 la artık yazan varmıya bnim 11 yaşındaki kuzenim bile t9 la yazmanın çocuklara gore dio yha

selllman82

selllman82

Üye
kardeş onun virüsle falan alakası yok bendede aynı sorun arada oluyordu o pr1.2 den kaynaklanıyor annada çözülecek sorunlardan birisi..

notbilal

Üye
tamam kardeşim sağolasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt