Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
n8 menü tuşu sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
SİVASLİ58050
Üye
Konu Sahibi
n8 menü tuşu sorunu
arkadaşlar telefonun menü tuşu ışığı sönük yanmaya başladı hatta yanmıyor gibi ama telefonu açarken animasyonu geçince parlak yanıyor telefon kendine gelince tekrar sönüyor lütfen yardımcı olun
Symbianizer
Üye
Normalde olması gereken bu aslında
SİVASLİ58050
Üye
Konu Sahibi
eskiden parlaktı yeni olduhatta o kadar sönük ki gece zor belli oluyor
gutihaz1
Üye
Yere filan dustumu telefon bazen benimkide sapitiyor
SİVASLİ58050
Üye
Konu Sahibi
hayır yere düşmedi en son belle extra buttons yüklemiştim ordan ekran parlaklığı ve sensörü kapatıp açtım o bozmuş olabilirmi
gutihaz1
Üye
Bence yukledigin uygulamayi silip telefonu ac kapa belki uygulama sorin cikartmistir olmazsa ayarlar telefon bildirim isiklari ayarlarina bir daha bak
SİVASLİ58050
Üye
Konu Sahibi
uygulamayı sildim başlattım olmadı bildirim ışıklarında da sorun yok gibi senin telefonda normal değilmi bekleme ekranında yanıyor
M@cros
Üye
Ekran parlaklığını ayarlayan uygulamalar tuşların parlaklığını da değiştiriyor.
gutihaz1
Üye
Bende durum su trlefon kilitliyken isik filan yanmiyor kilidi acinca telefonu kullanirken birden parlak yanip sonra yinr karariyor mesaj cagri filan gelince titrermis gibi yanip sonuyor mesela ben yere dusurunce ariza cikmisti devamli yaniyordu sonradan actim kapattim duzeldi o yuzden sordum dustumu diye
SİVASLİ58050
Üye
Konu Sahibi
olabilir haklısın peki bu ayarı nasıl normale çiviririzbende ana menüde veya herhangi biyerdeyken yanmıyor gibi çok kısık