Nokia N8 menü tuşu ışığı sönük yanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

krool

krool

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N8 menü tuşu ışığı sönük yanıyor
Nokia N8-00 silver kullanıyorum 2 hafta kadar önce menü tuşu ışığının telefonu kullanırken normalden sönük yandığını (ama baya sönük nerdeyse yanmıyor diyebilirim) farkettim.
Telefon açılırken normal pin kodunu giriyorum açılış animasyonu geliyo normal bekleme ekranı gelince bi iki saniye sonra kendiliğinden sönükleşiyor.
Beklemede açık modunda normal mesaj veya arama bildirimi için yanarken normal sadece kullanırken sönük.
Aramadığım forum kalmadı soft format attım olmadı hard format attım olmadı orjinal fwyi flash attım olmadı evols cfw yi flash attım yine olmadı şu an evols yüklü .
Konuyu gören arkadaşlar yardımlarını esirgemezse minnettar olurum :)
Böyle şeylere takan biriyseniz ne durumdayım anlamışsınızdır :)

catdog136

catdog136

Üye
valla benim c7dede menü ve arama/red tuşları sönük yanıyor sanırım artık ledler bozulmaya başlıyor..

MaxipmaN

Üye
bende arkasındaki led bazen sönük yanıyo kafasına göre takılıyo

krool

krool

Üye
    Konu Sahibi
valla benim c7dede menü ve arama/red tuşları sönük yanıyor sanırım artık ledler bozulmaya başlıyor..

bende arkasındaki led bazen sönük yanıyo kafasına göre takılıyo

Benim led de bi sıkıntı yok dediğim gibi sadece kullanırken onun dışında bekleme modundayken veya yeni açılırken gayet normal ışık sensörüyle alakalı bi sorunmu ki acaba?

- - - Eklendi - - -

İlgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum tesadüfen sorunu hallettim. :)
http://www.maxicep.com/symbian-3-ya...anna-belle-unsigned-turkce-metyuu-801376.html bu linkten andromenu programını indirdim sistem menüsü var ordan ışık sensörünü kapatıp açtım eski ayarına döndü. catdog136 bi dene muhtemelen senin problemde bundan kaynaklanıyodur. MaxipmaN senin dediğin kamera ledi heralde

whitehat61

Üye
n8 kullaniyorum isletim sistemi belle refresh, nasil anna ya cevirebilecegimi bilen varmi

krool

krool

Üye
    Konu Sahibi
Flash atılarak çevirilebilir heralde yazılım destek bölümüne bakabilirsin

Üst Alt