krool
Üye
Nokia N8 menü tuşu ışığı sönük yanıyor
Nokia N8-00 silver kullanıyorum 2 hafta kadar önce menü tuşu ışığının telefonu kullanırken normalden sönük yandığını (ama baya sönük nerdeyse yanmıyor diyebilirim) farkettim.
Telefon açılırken normal pin kodunu giriyorum açılış animasyonu geliyo normal bekleme ekranı gelince bi iki saniye sonra kendiliğinden sönükleşiyor.
Beklemede açık modunda normal mesaj veya arama bildirimi için yanarken normal sadece kullanırken sönük.
Aramadığım forum kalmadı soft format attım olmadı hard format attım olmadı orjinal fwyi flash attım olmadı evols cfw yi flash attım yine olmadı şu an evols yüklü .
Konuyu gören arkadaşlar yardımlarını esirgemezse minnettar olurum
Böyle şeylere takan biriyseniz ne durumdayım anlamışsınızdır
Telefon açılırken normal pin kodunu giriyorum açılış animasyonu geliyo normal bekleme ekranı gelince bi iki saniye sonra kendiliğinden sönükleşiyor.
Beklemede açık modunda normal mesaj veya arama bildirimi için yanarken normal sadece kullanırken sönük.
Aramadığım forum kalmadı soft format attım olmadı hard format attım olmadı orjinal fwyi flash attım olmadı evols cfw yi flash attım yine olmadı şu an evols yüklü .
Konuyu gören arkadaşlar yardımlarını esirgemezse minnettar olurum

Böyle şeylere takan biriyseniz ne durumdayım anlamışsınızdır