n8 kullananlardan yorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valent

valent

Üye
Ben c7 de kullandım N8 den önceki telefonumdu N8 alacak arkadaşlar inanın N8 in çektiği fotoyla C7 nin çektiği foto arasında dağlar kadar fark var canlılık keskinlik pixel farkı pc ye attığınız zaman aradaki fark anında anlaşılıyor

covar

covar

Üye
Ben c7 de kullandım N8 den önceki telefonumdu N8 alacak arkadaşlar inanın N8 in çektiği fotoyla C7 nin çektiği foto arasında dağlar kadar fark var canlılık keskinlik pixel farkı pc ye attığınız zaman aradaki fark anında anlaşılıyor

bende şu an n8 almayı düşünüyorum acaba benim 4 aylık daha ciziği olmayan c6-01 verip üstüne nokia n8 alacağım ama sıfır değil 2.el ama garantili faturalı ciziksiz üste ne kadar veririm n8 i almak icin

valent

valent

Üye
bende şu an n8 almayı düşünüyorum acaba benim 4 aylık daha ciziği olmayan c6-01 verip üstüne nokia n8 alacağım ama sıfır değil 2.el ama garantili faturalı ciziksiz üste ne kadar veririm n8 i almak icin
250 300 arası verirsin c6-01 ikinci eli şuan 350 400 civarı N8 inde 650 700 civarı hesabını sen yap yalnız 300 tl den fazlada verme şunuda unutma aldığına değecek bir telefon N8+BELLE müthiş...

covar

covar

Üye
250 300 arası verirsin c6-01 ikinci eli şuan 350 400 civarı N8 inde 650 700 civarı hesabını sen yap yalnız 300 tl den fazlada verme şunuda unutma aldığına değecek bir telefon N8+BELLE müthiş...

dostum ya nokia belle daha cıkmadı kesin olarak sızıntı olarak var ben güncelleme yapıyorum güncelleme yok diyor belleyi cıkınca kullanacağım

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Kamera için alıyorsan, N8'den başka alternatifin olmasın. Alırken şüphen de olmasın.

Dilersen örnek fotoğraflar gösterebilirim, içini rahatlatacaksa.

Şu anda mobil cihazlarda en iyi kameraya sahip telefon N8'dir. Araştıra da bilirsin.

Ha şunu söylemeden geçmeyeyim, N8'i alacaksan Carl Zeiss lensi + çoğu dijital makinelerde bile bulunmayan 1/1.83'lük devasa sensörü için al; 12 mp. olduğu için değil. :)

Bence arkadaş Canon 5D Mark II alsın.Kamera için telefonmu alınır ya :)

Varmı böyle bir mantık.

• Beğen
Tepkiler: covar
covar

covar

Üye
[QUOTE="ForeverAlone";4205075]

Varmı böyle bir mantık.
[/QUOTE]

aynen kardeşim cok haklısın helal olsun

• Beğen
Tepkiler: "ForeverAlone"
valent

valent

Üye
Millet oyun uygulama için alıyorda kamera için alamazmı ben kamerası için aldım C7 vardı sattım N8 aldım sonuçta kamera dışında donanım olarak aynı sayılırlar zevk işi bu işler o senin düşüncendir saygı duyarım ama buda bizim düşüncemiz ;-)

----------Eklendi @ 19:42:31 ---------- Yazıldı @ 19:39:25 ----------

Demekki böyle bir mantık varmış ve biliyorumki bu forumda benimle aynı mantıkda olan birçok arkadaşım var foreverAlone kardeş

• Beğen
Tepkiler: iatis
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
ama gençler 16 mp li htc titan 2 ces12de tanıtıldı.:D

matchlessss

matchlessss

Üye
n8 alan ve pişman olan varmı acaba ? merak ettım :)

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye

Varmı böyle bir mantık.
[/QUOTE]

Kamera için telefon alınmaz, haklısınız; ancak profesyonel fotoğraf çekmek için telefon alınmaz.

Günlük yaşamınızda çektiğiniz fotoğraflardan en iyi sonucu almak ve bunu bir telefonla başarmak ayrıdır;

Günlük yaşamınızda bir cebinizde herhangi bir telefon, diğer cebinizde sürekli fotoğraf makinesi taşımak zorunda kalmak ayrıdır.

Bence N8 profesyonel fotoğraf çekmek için alınmıyorsa, alınabilecek en ideal telefondur.

• Beğen
Tepkiler: iatis
pRime.

pRime.

Üye
ama gençler 16 mp li htc titan 2 ces12de tanıtıldı.:D

İsterse 45mp koysun n8'deki lens olmadıktan sonra asla geçemez.

edit: oha 45 demişim de nokia 41 mp'lik cihaz çıkardı. :D hem de daha devasa bir lensle. iyi tutturmuşum rakamı. :D

• Beğen
Tepkiler: paşa06.40 ve iatis
valent

valent

Üye

İsterse 45mp koysun n8'deki lens olmadıktan sonra asla geçemez.
Aynen katılıyorum sana N8 deki lens olmadıktan sonra vereceği peformans N8 kadar olmayacaktır herşey mp değildir

cardanadam

cardanadam

Üye
başlıkta n8 kullananlardan yorum yazıyor htc bile yazılmış buraya neyse arkadaşım ben işim gerği şehir şehir geziyorum ve nokia bunu düşünüp telefonlara ömür boyu ücretsiz navigasyon koymuş yine işim gereği yaptığım işlerin resimlerini çekmem gerekiyor ama bilgisayarda net ve düzgün görünmesi gerekiyor nokia bunuda düşünüp 12mp kamera koymuş ve bu resimleri mail olarak göndermem gerekiyor tesadüfe bakın nokia bunuda düşünmüş bir mail proğramı koymuş ve elimden düşüp telefon kırılırsa telefon yapılanakadar bütün bilgilerim içinde kalır diye nokia 16gb hafızanın yanına birde 32gb hafıza desteği koymuş ve hafıza kartı kullanmayanlar için telefonu darbelere dayanıklı yapmış ayrıca bir görüntüyü veya bir projeyi daha büyük bir ekranda herkeze gösterebilmek için hdmi koymuş ve usb bağlayıp kullanabiliyorum işte benim n8 i seçme sebebim hani izledinizmi bilmiyorum ama reklamlarında sen onunla ne yapacaksın diyor ya işte ben ne istersem o yapıyor

• Beğen
Tepkiler: paşa06.40, iatis ve MertcaN9
MertcaN9

MertcaN9

Üye
Madem çoğu kişi kopyala yapıştır yapıyor ve de bir kişi özellikle C6-01 C7 den üstün bir cihaz konusunda baya bir diretiyor buyrun:
:oke:

Blue Night

Blue Night

Üye
Nokia N8'in dış tasarım anlamında, Nokia'nın alışıldık çizgisinin biraz daha dışına taştığını görüyoruz. Yumuşak ve keskin hatların birlikte kullanıldığıcihazda bütünlük, tüm tasarıma yayılmaya çalışılmış. Öyle ki batarya yuvası bile iPhone'da olduğu gibi kasanın içersine gizlenmiş. Ancak Nokia'nın bu konuda iPhone'u örnek aldığını söylesek, aşırı yanlı bir tutum sergilemiş oluruz. Zira cihazın en altına konumlandırılan batarya yuvasıkapağı, iki küçük vida ile sabitlenmiş ve çıkarması son derece kolay. İyi düşünülmüş bu durum, kronik arka kapak sorunlarını da peşinen önlemiş oluyor. Şunu da belirtemeden geçmeyelim; pil yuvasını tutan vidaları sökmek, cihazı garanti kapsamı dışında bırakmıyor.

emreli01

emreli01

Üye

tama dediğin gibi telefon ekranında aralarında pek fazla fark olmayabilir ama çektikleri resimleri pc ye atıp bir de öyle bakmanı tavsiye ederim.
Ha birde N8 in en sevdiğim yanı kamerasının merceğinin Carl Zeiss olması ve otomatik odaklama olması. Keşke c7 imde Carl Zeis mercek olsaydı da 5 megapiksel olsaydı.

Megapiksel olayına aşırı takılmayın kameranın merceği ve çekim kaliteside önemlidir.
aynen 5 olsaydıda otofks olsaidi

- - - Eklendi - - -

Madem çoğu kişi kopyala yapıştır yapıyor ve de bir kişi özellikle C6-01 C7 den üstün bir cihaz konusunda baya bir diretiyor buyrun:
:oke:
c7 ile c6 arasında fark var mı yok mu demek istedin anlamadım ama verdigin karşılaştırmada ilk 3 madde bile yeter c7nn daha ii oldugunu ince zarif ve karizmatik :)

- - - Eklendi - - -

başlıkta n8 kullananlardan yorum yazıyor htc bile yazılmış buraya neyse arkadaşım ben işim gerği şehir şehir geziyorum ve nokia bunu düşünüp telefonlara ömür boyu ücretsiz navigasyon koymuş yine işim gereği yaptığım işlerin resimlerini çekmem gerekiyor ama bilgisayarda net ve düzgün görünmesi gerekiyor nokia bunuda düşünüp 12mp kamera koymuş ve bu resimleri mail olarak göndermem gerekiyor tesadüfe bakın nokia bunuda düşünmüş bir mail proğramı koymuş ve elimden düşüp telefon kırılırsa telefon yapılanakadar bütün bilgilerim içinde kalır diye nokia 16gb hafızanın yanına birde 32gb hafıza desteği koymuş ve hafıza kartı kullanmayanlar için telefonu darbelere dayanıklı yapmış ayrıca bir görüntüyü veya bir projeyi daha büyük bir ekranda herkeze gösterebilmek için hdmi koymuş ve usb bağlayıp kullanabiliyorum işte benim n8 i seçme sebebim hani izledinizmi bilmiyorum ama reklamlarında sen onunla ne yapacaksın diyor ya işte ben ne istersem o yapıyor
:alkis

- - - Eklendi - - -

Varmı böyle bir mantık.
[/QUOTE]
katılıyorum ben 6600 çıktıgında aldım takozzz sonra n73 aldım takozzz sonunda incelik gördüm c7 aldım rahatım hacı :D

darkwolf33

darkwolf33

Üye
ön kamera ve bluetooth problemi yaşadım sadece onun dışında harika bir telefon telefonu servise verdim şimdiden özledim keratayı:hehe::hehe:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt