Ben c7 de kullandım N8 den önceki telefonumdu N8 alacak arkadaşlar inanın N8 in çektiği fotoyla C7 nin çektiği foto arasında dağlar kadar fark var canlılık keskinlik pixel farkı pc ye attığınız zaman aradaki fark anında anlaşılıyor
250 300 arası verirsin c6-01 ikinci eli şuan 350 400 civarı N8 inde 650 700 civarı hesabını sen yap yalnız 300 tl den fazlada verme şunuda unutma aldığına değecek bir telefon N8+BELLE müthiş...bende şu an n8 almayı düşünüyorum acaba benim 4 aylık daha ciziği olmayan c6-01 verip üstüne nokia n8 alacağım ama sıfır değil 2.el ama garantili faturalı ciziksiz üste ne kadar veririm n8 i almak icin
250 300 arası verirsin c6-01 ikinci eli şuan 350 400 civarı N8 inde 650 700 civarı hesabını sen yap yalnız 300 tl den fazlada verme şunuda unutma aldığına değecek bir telefon N8+BELLE müthiş...
Kamera için alıyorsan, N8'den başka alternatifin olmasın. Alırken şüphen de olmasın.
Dilersen örnek fotoğraflar gösterebilirim, içini rahatlatacaksa.
Şu anda mobil cihazlarda en iyi kameraya sahip telefon N8'dir. Araştıra da bilirsin.
Ha şunu söylemeden geçmeyeyim, N8'i alacaksan Carl Zeiss lensi + çoğu dijital makinelerde bile bulunmayan 1/1.83'lük devasa sensörü için al; 12 mp. olduğu için değil.![]()

ama gençler 16 mp li htc titan 2 ces12de tanıtıldı.![]()
hem de daha devasa bir lensle. iyi tutturmuşum rakamı. 
Aynen katılıyorum sana N8 deki lens olmadıktan sonra vereceği peformans N8 kadar olmayacaktır herşey mp değildir
İsterse 45mp koysun n8'deki lens olmadıktan sonra asla geçemez.
aynen 5 olsaydıda otofks olsaidi
tama dediğin gibi telefon ekranında aralarında pek fazla fark olmayabilir ama çektikleri resimleri pc ye atıp bir de öyle bakmanı tavsiye ederim.
Ha birde N8 in en sevdiğim yanı kamerasının merceğinin Carl Zeiss olması ve otomatik odaklama olması. Keşke c7 imde Carl Zeis mercek olsaydı da 5 megapiksel olsaydı.
Megapiksel olayına aşırı takılmayın kameranın merceği ve çekim kaliteside önemlidir.
c7 ile c6 arasında fark var mı yok mu demek istedin anlamadım ama verdigin karşılaştırmada ilk 3 madde bile yeter c7nn daha ii oldugunu ince zarif ve karizmatikMadem çoğu kişi kopyala yapıştır yapıyor ve de bir kişi özellikle C6-01 C7 den üstün bir cihaz konusunda baya bir diretiyor buyrun:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız![]()

başlıkta n8 kullananlardan yorum yazıyor htc bile yazılmış buraya neyse arkadaşım ben işim gerği şehir şehir geziyorum ve nokia bunu düşünüp telefonlara ömür boyu ücretsiz navigasyon koymuş yine işim gereği yaptığım işlerin resimlerini çekmem gerekiyor ama bilgisayarda net ve düzgün görünmesi gerekiyor nokia bunuda düşünüp 12mp kamera koymuş ve bu resimleri mail olarak göndermem gerekiyor tesadüfe bakın nokia bunuda düşünmüş bir mail proğramı koymuş ve elimden düşüp telefon kırılırsa telefon yapılanakadar bütün bilgilerim içinde kalır diye nokia 16gb hafızanın yanına birde 32gb hafıza desteği koymuş ve hafıza kartı kullanmayanlar için telefonu darbelere dayanıklı yapmış ayrıca bir görüntüyü veya bir projeyi daha büyük bir ekranda herkeze gösterebilmek için hdmi koymuş ve usb bağlayıp kullanabiliyorum işte benim n8 i seçme sebebim hani izledinizmi bilmiyorum ama reklamlarında sen onunla ne yapacaksın diyor ya işte ben ne istersem o yapıyor