nokia n8 mi alayım yoksa 701 mi sadece nokia başka model önermeyin

Sponsorlu Bağlantılar

covar

covar

Üye
valla ben olsam c6-01 i satıbta o telefonları almak icin üstüne 500 tl vermem enayilik olur bu c6-01 ile aralarında cokaz fark var değmez o kadar fiyat farkına nokia resmen kazık firması 5800 var benim özelliklerin yarısı yok onda fiyatı 600 tl c6-01 ile aynı ben tel alırken c7 830 c6-01 de 790 tl idi c6-01 in fiyatını 600 tlye düşürdü c7 parasını haketmiyo n8 ileriye dönük değil bence para üste verceksen android cihaz al samsung galaxy s i9000 yada s2 model al nokia n8 701 onları alınca c6-01 i sattığına pişman olursun

• Beğen
Tepkiler: klongs

oguzaydin

Üye
701

corti55

Üye
tabikide n8. segment farkı var arada. 2012 model bmw 3.20 yemi yoksa 2011 model 5.20 yemi binmek daha mantıklı tabikide 5.20 kasa sağlamlık ne arasan var bence n8.

CrossFireX

CrossFireX

Üye
Senin araba örneğin yanlış. 701 2013 model 5.20 ye koyman lazım. Daha güçlü ve daha yeni.

MrExpert

MrExpert

Üye
c6-01 ile n8 çoğu şeyi aynı illede alcaksan 701 al.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bence sadece n8 ile 701 kıyaslama lumia 800 var ben kullandım çok güzeldi fiyatıda 1200 tl civaro bakman lazım veya n9 var oda çok hoş fiyatlar yakın

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
lumia800 çok hoş bir cihaz fiyatı düştü 1000tl civarında bulabilirsin

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Tabiki 701 Al..

N8 Sadece Kamera Yönünden Üstün Ama Diğer Özelliklere Bakarsan 701 Daha Üstün Bir Cihaz..Sadece Kamera İçin N8 Alma Bence..

ognecp3

Üye
panpa yeni 700 aldım ben de 701 le farkları 701in ekranı 3.5 benimki 3.2 ve kamerası 8 bi arkta n8 var deneyimlediğim işlemci baya farkediyo uçuyo bu 700 ler ben dizaynını pek beğenmedim 701in ve n8le aynı paraysa çok ucuz da değil başka önerme demişin ama 700 öneririm ben :D yok illa ki diyosan da 701 al direkt

asigsasi

asigsasi

Üye
701

vavra22

vavra22

Üye
su an 701 kullaniyorum hatta telefondan yaziyorum bu cevabi nokianin en iddali telefonlarindan bir tanesidir tek eksisi var androide gore uygulama az ama bu hic yok anlaminda degil androidin yerini emin ol aramadim

Why Always Me

Why Always Me

Üye
su an 701 kullaniyorum hatta telefondan yaziyorum bu cevabi nokianin en iddali telefonlarindan bir tanesidir tek eksisi var androide gore uygulama az ama bu hic yok anlaminda degil androidin yerini emin ol aramadim
Aynen :)

turgay53

Üye
nokia 701 al hiç araştırmaya bile gerek yok

cyber

cyber

Üye
konu hort :D

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Neden başka bir model önermeyin dedin ki?Ben burda htc one v almayı düşündüğümü yazdım.Aynı fiyata motorolanın pc gücünde telefonunu önerdiler.Bence kendini kapama.Nokia da uygulama ve oyun yönünden büyük sıkıntı çekersin.Ama sadece facebook twitter ve mesajlaşma olsun diyosan yine alınabilir.Onun dışında symbian belle ile bile adam gibi bir destek gelmedi.Angry birds fruitninja bu kadar

StunnerDead

StunnerDead

Üye
fotoğraf çekmek istiyorsanız dıjıtal kamera alın. yoksa 701 de çok rahat idare eder sizi. 701 alın derim.

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
İz[Mir]Kan;4859874' Alıntı:
Neden başka bir model önermeyin dedin ki?Ben burda htc one v almayı düşündüğümü yazdım.Aynı fiyata motorolanın pc gücünde telefonunu önerdiler.Bence kendini kapama.Nokia da uygulama ve oyun yönünden büyük sıkıntı çekersin.Ama sadece facebook twitter ve mesajlaşma olsun diyosan yine alınabilir.Onun dışında symbian belle ile bile adam gibi bir destek gelmedi.Angry birds fruitninja bu kadar

Tamam Symbian'a destek yok ama Motorolola'nın PC gücündeki telefonu mu varmış ?Bırak 700 liralık telefonlarının PC gücünde olmasını en sağlam telefonu bile PC gücünde değil teknoloji o kadar gelişmedi :ehe he eğer bilgisayar dediğin şu 10 yıl öncesinin aletleriyse bir şey diyemem

- - - Eklendi - - -

Ayrıca bu ikisi arasında tercih yapacaksan kamera ve HDMI dışında 701 her açıdan daha üstün.Fakat bu iki özelliği ile N8 başarılı bir multimedya cihazıyken 701'in başarılı olduğu bir alan yok tüm mobil dünyada...Multimedya istiyorsan N8 daha başarılı zaten oyun malesef yok gibi bir şey Symbian'da.

15097

15097

Üye
ben senin yerinde olsam 701 alırdım :hmmm

serinaga

serinaga

Üye
İllaki bu ikisi arasında karar vermek durumundaysan;
hdmi ve kamerayı ön planda tutuyorsan N8 ama diğer tüm özellikler ve estetik bir gelecek diyorsan 701 derim. Ben şuan C7'den yazıyorum çok memnunum ... Eğer az biraz beklerim dersen Lumia al derim ...

15097

15097

Üye
İllaki bu ikisi arasında karar vermek durumundaysan;
hdmi ve kamerayı ön planda tutuyorsan N8 ama diğer tüm özellikler ve estetik bir gelecek diyorsan 701 derim. Ben şuan C7'den yazıyorum çok memnunum ... Eğer az biraz beklerim dersen Lumia al derim ...
başka telefon önermeyin demiş adam :oke:

Üst Alt