nokia n8 mi alayım yoksa 701 mi sadece nokia başka model önermeyin

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
nokia n8 mi alayım yoksa 701 mi sadece nokia başka model önermeyin
arkadaşlar elimde c6 01 var onu satıp üstüne 500 daha ekleyeceğim n8 alacaktım başta kamerası çok güzel sonra 1 ghz li 701 gördüm onada kafam takıldı siz ne dersiniz başka model önermeyin hangisini alırsam pişman olmam :hmmm

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
N8deki HDMI+Dolby Digital+12 mp'lik sağlam bir kamera cezbedici gerçekten.
Öte yandan 701'deki 8 mp kamera yeterli ama autofocus olmaması biraz sıkıntı+1 ghz işlemcisi ve forumdaki yazılanlara göre 4 kat daha güçlü bir gpu'su var. İlerde Symbian'ın ileri versiyonları çıktığında belki de 1 ghz sınır gelicek ve 680 mhz'lik telefonlar Belle ile kalacak tabi ki benzer durum oyunlarda da geçerli olacaktır gangster vb oyunlar için yeni nesil symbian cihazları şart koşulabilir+nfc teknolojisi ilerde nfc'nin büyük bir atak yapması durumunda çok değerleneceğini düşünüyorum bilhassa oyun/uygulama konusunda Nokia'nın da bununla ilgili açıklaması vardı. 2012 yılına girdiğimiz zaman nfc'li 701 ve 603 için bir güncelleme gelecekmiş nfc kullanımını daha da aktifleştirmek için ve ondan sonra da yepyeni oyunların geleceğini tahmin etmek zor değil. Kısacası Geleceğe yönelik bir yatırım için 701 sanki biraz daha ağır basıyor gibi.

Lenneth

Üye
701 tabiki

1 ghz islemci + Daha Guclu GPU + Symbian'in gelecek surumlerine destek + Daha iyi oyun, uygulama ve internet performansi + 1000 nit parlaklik verebilen ekran + NFC

Sadece kamerasi iyi diye N8 alinmaz 701 in yaninda sahsi gorusum.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
n8 kamerası cezbediyor beni ikiside aynı fiyatta 701 ise 1 ghz işlemcisi var kararsız kaldım :hmmm

Lenneth

Üye
n8 kamerası cezbediyor beni ikiside aynı fiyatta 701 ise 1 ghz işlemcisi var kararsız kaldım :hmmm

Yukarida yazdigim gibi sadece kamera iyi diye almayin bence. 701 inde yakin cekim haric aratacagini sanmiyorum.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
701 + ları çok gibi işlemci cpu ekran gibi ama kararsız kaldım :hmmm

Del Rey

Del Rey

Üye
Bence Nokia 701. 2013 Ocak ayı Symbian Carla gelecek. N8 bu güncellemeden faydalanamayacak.

pRime.

pRime.

Üye
701 tabiki

1 ghz islemci + Daha Guclu GPU + Symbian'in gelecek surumlerine destek + Daha iyi oyun, uygulama ve internet performansi + 1000 nit parlaklik verebilen ekran + NFC

Sadece kamerasi iyi diye N8 alinmaz 701 in yaninda sahsi gorusum.

Katılıyorum.

----------Eklendi @ 11:27:00 ---------- Yazıldı @ 11:25:58 ----------

701 + ları çok gibi işlemci cpu ekran gibi ama kararsız kaldım :hmmm

Kararsız kalma kardeşim 701 al rahat et. :oke:

mstf_l

mstf_l

Üye
islemci guclu
Gpu guclu
dogal olarak daha iyi performans
Guncelleme destegi daha cok
Nfc arti ozellik

Sadece kamera ve hdmi icin n8 e degmez bence

__piranha__

__piranha__

Üye
bence de ya nokianin yeni modellerinden sonra n8 e değmez

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Del Rey

Del Rey

Üye
Ha aynı zamanda, 701'in bataryası çıkarılabilir. N8'in bataryasını yetkili servis dışında açarsanız Nokia garantisini ihlal etmiş olursunuz.

Türe

Türe

Üye
701 ı tavsıye ederım cunku gelecek bır ya da ıkı guncellemeyı de alacak bıldıgım kadarıyla

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
701

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
c6 01 elimden cıkarıp 701 alacağım

by*cambaz

Üye
701 :oke:

sergen1557

sergen1557

Üye
Bence N8 al güzel bir telefon 12MP HDMI çıkısı Flash bellek takma 16GB hafıza Symbian belleyi destekliyor. geleceğe bakarsan çok şey değişik

Üst Alt