Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N8 kamera lensi
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gokturk_prensi
Üye
Konu Sahibi
N8 kamera lensi
Arkadaşlar bu kamera lensinde birkaç çizik var çekimi kötü etkilermi ?
polluxea♪
Üye
kardes o bende de war ama etkilemyo...bi de ztn lensn gördüğü yer cok kücük orayı cizdirme yeter
gokturk_prensi
Üye
Konu Sahibi
öyle abartılacak kadar değil 1 tane ancadır tırnağınla gezdirince hafif hissediliyor.
polluxea♪
Üye
ha senin ki derinmiş...bnm ki hiç hissedilmyo ama war yani görülyo...silikon kılıf al kardes o önlüyo telefonu masaya fln koydugunda lensin masaya degmesini
gokturk_prensi
Üye
Konu Sahibi
Az önce ayrıntılı inceledim foto çektim ama lens merceğide görüyor fakat sorun yok çekim oldukça normal.
polluxea♪
Üye
kardes ztn belli olcagını sanmıyorum bende...ama böyle güzel bi kameraya sahip bi telefona lense de bi kapak yapsalar cok güzel olurdu valla
gokturk_prensi
Üye
Konu Sahibi
kapak olsa güzel olurdu gerçekten
Dampierre
Üye
çizik konusunu şöyle düşünüyorum ben, lens'e parmağını daldır, gezdir bayağı kirlet, resim kalitesi çok az etkileniyor, çizik şansına çok ana bir noktaya gelmezse sorun yok kanımca.
gokturk_prensi
Üye
Konu Sahibi
Evet istediği kadar derin olsun etkilemiyor ayrıntılı pcde inceledim resmii sorun yok.
SilentOne
Üye
güneşlihavada güneş ışıqı oradan szdımı görürüm ama fotoları