N8 ile neler yapılabilir.

Sponsorlu Bağlantılar

marsharun

marsharun

Üye
telefon o. Çok bişey beklemyn arkadaşlar:-)

Uruloki

Uruloki

Üye
valla N9 üzerinde çok dedikodu var yani daha önce yazdığım intel işlemcili cihaz meego hata rapolarında var yani böyle bir cihaz var tam olarak ama gelir mi bilmem ayrıca ekran için ise toshiba yeni bir 4"lik 1280*720 çözünürlüğünde bir ekran yaptı şuan en parlak ekran yani iphone 4 de ki parlaklıktan daha fazla parlak ki kaynak derseniz videoyu izlediyseniz nerdeyse cihazdaki pikseller sayılmıyor ve toshiba şuan daha tanıtılmamış bir cihazda kullanılacak demiş ki bu da sızıntı haberlerden yani gelmeyedebilir

full force

full force

Üye
.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
katılıyorum ben dibine dayıyorum yine cızırtılı

Radyo alıcısı bazı arabalarda aynalarda bulunuyor. Belki sizinki de bundandır.

Çünkü ben FM Transmitter'i kullanırken arabanın içinde rahatça çekiyor. Hatta çekim alanını denemek için telefonu arabanın en arka taraflarına götürüyorum cızırtı filan olmuyor.

suat1111

suat1111

Üye
istanbulda maalesef frekans çok ve burda imkansız kullanmak

ozggurr

ozggurr

Üye
Nokia Drop guncellemesi gelmis bir de, daha da guzel olmus telefon :)

Tavsiye ederim, guncellemeyenler guncellesin.

SilentOne

SilentOne

Üye
ne dir lo drop flen ?

ozggurr

ozggurr

Üye
nokia drop fifefox ya da google chrome browser kullanicilarinin we sayfasindan telefona resim, link, harita konumu ya da rss gonderebildigi program. misal webde gezerken bir resmi cok begendiniz, aninda telefonun arkaplan resmi yap diye gonderiyorsunuz, resim telefonda arkaplan resmi oluyor.. Ya da ovi maps'te herhangi bir konumu gonderihorsunuz telefondaki haritalar uygulamasi o konumu aciyor ya da film, muzik linki gonderiyorsunuz telefon browsere linki aciyor... yerine gore cok kullanisli birsey ozellikle resim arsivi yapanlar icin birebir.. Wifi uzerinden istedigin resim aninda cebinde...

full force

full force

Üye

Radyo alıcısı bazı arabalarda aynalarda bulunuyor. Belki sizinki de bundandır.

Çünkü ben FM Transmitter'i kullanırken arabanın içinde rahatça çekiyor. Hatta çekim alanını denemek için telefonu arabanın en arka taraflarına götürüyorum cızırtı filan olmuyor.

ben ankarada oturuyorum araba civic anten aynadamı bilmiyorum

dangerock

Üye
Öncelikle şunu belirteyim, n8 müthiş sağlam, dayanıklı bir telefon. Telefonu 3-4 defa ortalama 2-3 mt. yükseklikten sert beton zemine düşürdüm. Telefonda ne bir çizik, ne ekranında bir hasar ne de kasasında en ufak bir oynama olmadı. Başka bir telefon o şekilde düşse, tek parça halinde kalacağını sanmıyorum.

Ayrıca n8 ile yapılacaklara bir ekleme yapayım. Usb'den sarj olan bir mp3çalar kullanıyorum. Eskiden bilgisayardan sarj ediyordum ama artık N8'den sarj ediyorum, pcye gerek kalmadı.

• Beğen
Tepkiler: pRime.
.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Öncelikle şunu belirteyim, n8 müthiş sağlam, dayanıklı bir telefon. Telefonu 3-4 defa ortalama 2-3 mt. yükseklikten sert beton zemine düşürdüm. Telefonda ne bir çizik, ne ekranında bir hasar ne de kasasında en ufak bir oynama olmadı. Başka bir telefon o şekilde düşse, tek parça halinde kalacağını sanmıyorum.

Ayrıca n8 ile yapılacaklara bir ekleme yapayım. Usb'den sarj olan bir mp3çalar kullanıyorum. Eskiden bilgisayardan sarj ediyordum ama artık N8'den sarj ediyorum, pcye gerek kalmadı.

+1.

Dün 1.5 metreden yere düşürdüm telefonu. Hem de ekran yüzeyi olduğu gibi sert zemine paralel düştü. Kesin ekran gitti dedim, bir baktım çizik bile yok.

Ayrıca dediğin yöntemle ben de kendi mp3 çalarımı şarj ediyorum N8'den.

• Beğen
mcnpl4

mcnpl4

Üye
walla ozggurr kardesimiz bize söylicek bisey bırakmamş sağolsun. ama bugün bişey farkettim. belki alakasız olcak ama kulaklıkla müzik dinlerkenn aniden kulaklığı çıkardığınızda müzik duruyor bu güzel bir şey bence:)

• Beğen
serdar84

serdar84

Üye
webcam usb isik usb kahve su isiticisi usb vantiratör bile calistiriyor n8. iphone yapiyomu bunlari veya samsung galaxy lg saturn sanyo direksion uzay ay evren.....
hepsi takilip kaliyo veya kara ekran geliyo tasiyamiyor takozlar:aha:

• Beğen

dangerock

Üye
@.ercan., en son geçenlerde düşürdüm telefonu, dediğin gibi ekranının üstüne düştü. Telefon resmen yerde sekti ama hiçbişey olmadı.. Bu arada her ne kadar profilimde muhtemelen şehir seçerken yanlışlıkla aceleden mardin yazsam da hemşeriyiz, aklıma gelmişken de düzelttim :)

ayrıca.. N8den çok memnunum, ama bana göre tek eksikliği işletim sistemi.. Daha doğrusu programlarda sertifika sorunu ve program eksikliği, eksikliği.. Telefonumdan internet üzerinden görüntülü görüşme yapabileceğim bir program olmaması benim için büyük bir eksiklik. Duyduğum kadarıyla bu tür programlar androidlerde varmış, umarım en kısa zamanda symbiyanlara da gelir.. O zamana kadar operatörler üzerinden 3gli görüntülü görüşme yapacam artık.. Ayrıca bu konuda bilmeyenler için ufak bir bilgi vereyim. Gerçi bu bilginin yeri burası mı bilmiyorum ama bilginin yeri ve zamanı olmaz diye düşünenlerdenim :) ben aveanın her yöne paketlerinden birine aboneyim, aylık belli bir ücret karşılığında sabit bir konuşma süresi veriliyor. Yaptığım 3gli görüntülü görüşmeler de bu sabit süreden düşüyor, yani ayrıyeten kontörüm gitmiyor bu görüşmelerde..

• Beğen
ozggurr

ozggurr

Üye
.. Telefonumdan internet üzerinden görüntülü görüşme yapabileceğim bir program olmaması benim için büyük bir eksiklik. Duyduğum kadarıyla bu tür programlar androidlerde varmış, umarım en kısa zamanda symbiyanlara da gelir..

fring programini kurun, ovi store'de var. wifi uzerinden ucretsiz goruntulu konusabiliyorsunuz.

• Beğen
halidgiray

halidgiray

Üye
(Aşağıdaki linklerin (program isimleri) tamamı Maxicep Forumun diğer konularından derlenmiştir.)

N8 wireless yayınlarını alabilir, 'joikuspot'la kendi internetinden wireless yayını yapabilir. Operatör internetini 10,2 mbit e kadar destekler, yeterki öyle bi operatör olsun. 4 gb vodem tarifesini vodem cihazsız aldım iki buçuk aydır 2-5 mbit internet kullanıyorum, bunu lütfen tüm avealılara duyurun N8li günleri boşa geçmesin.
N8 Radyo yayınlarını alabilir, 'internet radyodan', 'arşivden', 'youtubeden', 'Mobile Microphone' ile mikrofondan radyo yayını yapabilir.
N8 bluetooth 3.0 ile daha uzun mesafeden daha hızlı veri aktarabilir.
N8 12 mp kamerasıyla 4000*3000 fotoğraf çekebilir. Sizden 5 metre uzaktaki bir kara tahta yazısını daha basit bir kameranın çektiği fotoğraftan okuyamazsınız, spor modunda yüksek hızda çok net fotoğraf çekiyor, gerçek flaşı var ve vidyo sabitleme özelliği var. Ancak HD vidyo kaydı malesef saatte 15gb yer kaplıyor. Mikrofon kalitesi oldukça iyi.
Micro sd yuvası var. Böyle bir cihazda olsun artık bencede ama birçok emsalinde yok malesef.
3G kamerasıyla 176*144 vidyo, 640*480 fotoğraf çekebiliyor. Bazı telefonlar erişime bile izin vermez.
Dahili donanımlarıyla çalışan; metal detektör, desibel metre, açı ölçer, yükseklik ölçer, pusula, gps gibi programların hiçbirisi şaka amaçlı değil gerçekten çalışan programlardır.
Yav bi not defteri olsaydı da txt taşıması göndermesi pek kolay olurdu demeyin, *+7370+ ile atılan formatla bile kaybolmayan tam sürüm quikoffice programı; doc, docx, docm ve txt üzerinde çalışıp bunları diğer formatlarda kaydedebiliyor. Standart yüklü diğer programlar; resim ve vidyo düzenleyicileri, adobe(pdf), sözlük (3 dile kadar), winzip (winrar ve 7zip de kurabiliyorsunuz). Dosya gönderirken sorun yaşamamak için xplore kullanmak gerekiyor.
BENCE şu programları kurup erişimi çok hızlı olacak şekilde düzenlemediyseniz N8 kullanıyor sayılmazsınız;
Bright control, app stop, xplore, winrar, 7zip, batery monitor, free signer ( ), harald meyer phonetorch, memcheck, font zoomer, epoccam pro, dukto, touch hider, lockMe, dudu recorder, snapme, call&sms filter, Super SMS2.0, Scalado AB PhotoRama, , slate, , layar, cep bilgi, speed test, google maps, kim arıyor, spb tv, symtorrent, youtube downloader, opera mobil ve şu an bende yüklü olmadığı için hatırlayamadığım bazı programlar ile kendinize göre bilgilendirici, şaka amaçlı, oyun gibi.

• Beğen
Tepkiler: okancebi ve Esendağlı

dangerock

Üye
fring programini kurun, ovi store'de var. wifi uzerinden ucretsiz goruntulu konusabiliyorsunuz.
<br />
<br />
Fring programını en son geçen ay denemiştim ve ondan önceki denemelerimde de olduğu gibi görüntülü konuşma olmamıştı, ya da ben becerememiştim. Sadece o listenin başındaki test bilmem neyi ile oluyordu. Acaba sorunun çözüldüğü yeni bir sürüm mü çıktı?

okancebi

okancebi

Üye
5 m den rahat verim yapiyor

mh.

mh.

Üye
Arkadaşlar az önce kablosuz klavye mouse kitimin usb alıcısını bağladım n8 e tıkır tıkır çalıştı :D .

fakat Adata 8gb usb flash belleğimi tanımıyor.

5800 ımı depolama modunda bağladım gördü :D süper bişey yaw bu.
pcden fat32 ile biçimlendir olacaktır.:oke:

---------- Eklendi @ 12:35:44 ---------- Yazıldı @ 12:32:45 ----------

katılıyorum ben dibine dayıyorum yine cızırtılı

arkadaşlar telefonu teypin dibine dayamanıza gerek yok. antene doğru yaklaştırın bak bakalım nasıl çekiyor.:oke:

okancebi

okancebi

Üye
güzell